|
|
|
Yazan
|
Konu: benim bir fikrim var !! (Okunma Sayısı 753 defa)
|
samety
Ziyaretçi
|
arkadaşlar bu böyle olmicak ! hazır kod istekleri yine var yine var ! benimde aklıma bişi geldi pif noktaları yani herkes bildiği bir kodun nasıl kullanıldığını gösteren açıklayıcı bir örnekle açıklasa ? bu bakarsınız tutulur ve bir gün baya geniş bir birikim olur ilerde belki kitabını bile bastırırız  ) herkes bir tane koysa ne kadar sürer tahmin edebiliyor musunuz ? belki bazılarımız uğraşmak istemeyecek vs ama bu hepimiz için belki o kişilerden bir kişi bile bir gün gelip bu örneklerden faydalanacak kaç kişi böyle birşeye ben varım der ?? eğer yeterince ilgi olursa başlayalım derim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
İsteklerin var olması onları vermeniz için bir zorunluluk doğuruyor mu? Ayrıca benim takip ettiğim kadarıyla ki emin olun bayağı ediyorum konuları, istenilen kodlar, scriptler vs. hepsi bir şekilde sitede bahsi geçmiş ve önceden çözülmüş sorunlarla eş.
İnsanlar sitede biraz zamanını ayırıp birkaç arama vs. yapsa zaten o konuları bile yollamayacaklar. Biz yine de elimizden geldiğince yol göstermeye çalışıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
bende onu diyorum zaten bir başlık altında olsun biryerde olsun. hazır bir kütüphane olsun diye düşünmüştüm. ve kontrol altında olsun istemiştim çöplüğe dönüşmeden bir kod kütüğhanesi ortaya çıkabilir diye bir düşiünceye kapılmıştımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Eğer istiyorsan şöyle birşey yapabilirsin, hatta seviniriz. Belli başlı konular, örnekler ile ilgili postların adreslerini bir Konuda toplayıp mesaj olarak o linkleri verebilirsin. Veya verilebilir diyelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
sende mi hazırcısın ben bunu kasdetmemiştim ama neyse pek ilgi olmadı aynı cevapları tekrar tekrar postlamaya devam :....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Buradaki ilk ornekleri hazirlayan biri olarak hazirci olarak adlandirilmak bana komik geldi ama neyse... Cevap postlamaya devam etmek senin elinde. Burasi bir topluluk ve herkes herkese belki bininci kez de olsa yardim edebilmeli ve etmeli bence. Ama yardim etmekten kastimiz her seferinde ayni kodlari yazmak degil onlari arastirip insanlarin kendi kendine bulmasini ve ogrenmesini saglamak Bence amac bu olmali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
Ama yardim etmekten kastimiz her seferinde ayni kodlari yazmak degil onlari arastirip insanlarin kendi kendine bulmasini ve ogrenmesini saglamak Bence amac bu olmali.
bende bunu istiyorum.işte benim bu konuda kasdettiğim php javascript mysql bilinmeyen kısımların bilmeyenlere bilenlerin göstermesi idi yani püf noktalar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|