agumba
Yeni Kullanıcılar
|
kod isteyen olursa yardımı olabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Engin Dumlu
Kullanıcı
|
hakim olduğunuz konularla ilgili makale yazabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin[at]turk-php[dot]com[/color] [color=3399CC]achilles[at]member[dot]turk-php[dot]com[/color]
|
|
|
agumba
Yeni Kullanıcılar
|
hepsi diyemem ama şöyle söylüyüm çok iyi bir kaynağım var eminim çoğu kişiye yardımcı olabilirim eğer bir isteğin varsa yardımcı olabilirim
mesela:arka plan, link, menü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
editable grid veya çok kolonlu combo yapabiliyorsan bana çok yardımcı olursun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
aa bende ılk defa duyuyorum cok koloklu bır combo  yeahh evet bu konu hakkında yazsan güzel ve yararlı oluır  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeW
|
şu çok kolonlu comboyu tarif edebilir misiniz? yapmaya uğraşalım. bakarsınız aramızda beceren çıkar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
ya mesala combo acılacak benım dusuncem ce ıcerısınde tablolar olusucak gıbı bır sey ? anladın ? | tablo1 | arlarında boyle sutun seklınde olusabılecek bir şey ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
ben bi tane hazır buldum ama yapmak isteyenler için anlatayım;
bir adet combo şeklinde obje oluyor, bunun içerisine yazı da yazabiliyorsunuz. combo size yazdığınız karakterlerin içinde geçtiği uygun kayıtları birde fazla kolon olabilecek şekilde (müşteri adı, müşteri soyadı, son borcu gibi) getiriyor.
bir kayıt seçtiğinizde ise seçilen kayıda ait tüm kolonlara ulaşma imkanınız oluyor. Örneğin musteri.adi gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oytun Tez
|
JS ile mi yapmışlar onu? Normal programlamada -görsel- var öyle objeler ama... .net lerde kesin vardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
acayip: Hayır. O datagrid gibi bişey. Onunda değiştirilebilir olanı var.
Oytun Tez: Ewt JS. Zaten web sitesi yapıyorsan hangi dil ile yaparsan yap sonuçta JS kullanacaksın. .NET component bile olsa istemci tarafta JS kullanır. Tabi her değişiklikte sürekli sunucuya istek yapmak gibi saçma bi yöntemde bulunmaktadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
muratmoon buldugun hazır olanı paylaşabilirmisin merak ettim şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Aa ben bu baslığı unutmusum ya  Arkadasım ben bi javascript istiorum <select size="1" name=kayit_sinif style='width: 210; height: 20' class="smp"> <optgroup label="Lise 1"> <option>9A</option> <option>9B</option> <option>9C</option> <option>9D</option> <option>9E</option> <option>9F</option> <option>9G</option> <option>9H</option> <option>9İ</option> <option>9K</option> <option>9L</option> <option>9YA</option> <option>9YB</option> <option>9YC</option> <option>9YD</option> <option>9YE</option> </optgroup> <optgroup label="Lise 2"> <option>F10A</option> <option>F10B</option> <option>F10C</option> <option>T10A</option> <option>T10B</option> <option>T10C</option> <option>T10D</option> <option>T10E</option> <option>SporA</option> <option>S10A</option> <option>S10B</option> <option>10FA</option> <option>10FB</option> <option>10TA</option> <option>10TB</option> </optgroup> <optgroup label="Lise 3"> <option>F11A</option> <option>F11B</option> <option>F11C</option> <option>T11A</option> <option>T11B</option> <option>T11C</option> <option>T11D</option> <option>T11E</option> <option>S11A</option> <option>S11B</option> <option>11FA</option> <option>11FB</option> <option>11TA</option> <option>11TB</option> </optgroup> </select>
Seklinde biir sunu seceneğim var. mesela lise 1 diye bi link olucak ona tıklayınca sadece lise 1 grubu altındakiler açılacak lise 2 ye tıklayınca lise 2 lise 3 e tıklayınca da lise 3 ler Bilmem anlatabilidimmi :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|