Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
18, 2008, 01:40:46 pm
42873 Mesaj 8121 Konu Gönderen: 17991 Üye
Son üye: powerturkiye
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  Üyelikteki onay kodunu kaldırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Üyelikteki onay kodunu kaldırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?  (Okunma Sayısı 775 defa)
agumba
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Üyelikteki onay kodunu kaldırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
« : 05, 2006, 02:59:16 am »

bedava forum sitesi aldım www.yardımforumu.com dan yanlız br sorunum var üye olmak isteyenlere onay kodu gözükmüyor ya aslında bazen gözüüyor bazen gözükmüyor ben bu onay kodunu tamemen kaldırmak istiyorum yardımcı olursunuz sevinirim sitemin adresi de
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Üyelikteki onay kodunu kaldırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
« Yanıtla #1 : 05, 2006, 03:04:47 am »

adın heralde görkem Smiley

neyse phpbb2 nin admin panelinde kayıtta güvenlik kodu sorma gibi bi bölüm olması lazım. onun aktifligini kaldırırsan sormaz..

agumba
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 05, 2006, 03:16:34 am »

sorunda orda aslında kapalı diyorum onay kodunu göstermiyor kullanıcı dediğimde kullanıcıya onay kodunu bazen gösteriyor bazen göstemiyor onda da üye olan kişie mail gönderiyor link veriyor anca öyle onaylanıyor.Admin dediğimde en kötüsü oluyor ne yapacağımı şaşırdım şimdi ben onu tamemen kapatmak istiyorum başka yolu yok mu bunun?
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #3 : 05, 2006, 10:38:30 am »

admın panelınden temellı kaldırabılırsınız bunu lütfen admın panelinizi kontrol edin.
agumba
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 05, 2006, 01:17:06 pm »

Witkey sağol ama şöyle bir sorun var ben bunu bedavaya aldığım için bende öyle bir şey gözükmüyor ama tam olarak açık bir şekilde anlatırsan yine bakarım
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #5 : 05, 2006, 04:06:54 pm »

eğer free olarak aldıysan free olarak aldıgın sistem yoneticileri bunu eklemis olabilir lütfen bu konu ıcın onlarla gorus.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.