|
|
|
Yazan
|
Konu: Üyelikteki onay kodunu kaldırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? (Okunma Sayısı 776 defa)
|
agumba
Yeni Kullanıcılar
|
bedava forum sitesi aldım www.yardımforumu.com dan yanlız br sorunum var üye olmak isteyenlere onay kodu gözükmüyor ya aslında bazen gözüüyor bazen gözükmüyor ben bu onay kodunu tamemen kaldırmak istiyorum yardımcı olursunuz sevinirim sitemin adresi de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
adın heralde görkem  neyse phpbb2 nin admin panelinde kayıtta güvenlik kodu sorma gibi bi bölüm olması lazım. onun aktifligini kaldırırsan sormaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agumba
Yeni Kullanıcılar
|
sorunda orda aslında kapalı diyorum onay kodunu göstermiyor kullanıcı dediğimde kullanıcıya onay kodunu bazen gösteriyor bazen göstemiyor onda da üye olan kişie mail gönderiyor link veriyor anca öyle onaylanıyor.Admin dediğimde en kötüsü oluyor ne yapacağımı şaşırdım şimdi ben onu tamemen kapatmak istiyorum başka yolu yok mu bunun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
admın panelınden temellı kaldırabılırsınız bunu lütfen admın panelinizi kontrol edin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agumba
Yeni Kullanıcılar
|
Witkey sağol ama şöyle bir sorun var ben bunu bedavaya aldığım için bende öyle bir şey gözükmüyor ama tam olarak açık bir şekilde anlatırsan yine bakarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
eğer free olarak aldıysan free olarak aldıgın sistem yoneticileri bunu eklemis olabilir lütfen bu konu ıcın onlarla gorus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|