merhaba arkadaşlar silgisayarıma server olarak vampı kurdum denemelerimi orada yapayım diye fakat şöyle bir sorunum var wamp internet explorerin kablosu takılı iken çalışmıyor bağlantıyı kesince sorun yok çalışıyor ama bağlantı kablosu takılı iken start diyorum herhangi bir hata vermiyor ama çalışmıyor umarım bir çözüm buluruz
öncelikle internet explorer kablosu ile neyi kastettin tam anlayamadım. eğer kastetdiğin ethernet kablosu ise internete bağlandığında port çakışması olabilir.
Wamp'ın kullandığı apache server default olarak 80 nolu portu kullanır. internete bağlandığında çalışan bir takım uygulamalarda aynı portu kullanıyor olabilir.(Örn : Skype)
80 nolu postun kullanılıp kullanılmadığını örnek için ise kabloyu taktıktan sonra aşağıdakileri yapabilirsin...
merhaba oraya baktım ama 80 portu göremedim skype var ve çalışıyor ama skypeyi de kapattığımda durum değişmiyor kablodan kastım ethernet kablosu yada ağ bağlantılarından bağlantıyı kes dediğimde de aynı yani bağlantıyı kesdiğimde wamp sorunsuz çalışıyor ama bağlantı açıkken aradığınız sayfaya ulaşılamıyor gibi bi hata var umarım anlatabilmişimdir