Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09, 2008, 03:10:21 am
42744 Mesaj 8090 Konu Gönderen: 17931 Üye
Son üye: medist
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  wamp server çalışmıyor « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: wamp server çalışmıyor  (Okunma Sayısı 529 defa)
ademalgul
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
wamp server çalışmıyor
« : 17, 2007, 05:15:42 am »

merhaba arkadaşlar silgisayarıma server olarak vampı kurdum  denemelerimi orada yapayım diye fakat şöyle bir sorunum var wamp internet explorerin kablosu takılı iken çalışmıyor bağlantıyı kesince sorun yok çalışıyor ama bağlantı kablosu takılı iken start diyorum herhangi bir hata vermiyor ama çalışmıyor umarım bir çözüm buluruz

Biz de Bir Gün Öğrenir miyiz Şu Php yi
Arbalot
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: wamp server çalışmıyor
« Yanıtla #1 : 17, 2007, 05:49:44 am »

öncelikle internet explorer kablosu ile neyi kastettin tam anlayamadım.
eğer kastetdiğin ethernet kablosu ise internete bağlandığında port çakışması olabilir.

Wamp'ın kullandığı apache server default olarak 80 nolu portu kullanır.
internete bağlandığında çalışan bir takım uygulamalarda aynı portu kullanıyor olabilir.(Örn : Skype)

80 nolu postun kullanılıp kullanılmadığını örnek için ise kabloyu taktıktan sonra aşağıdakileri yapabilirsin...

Başlat / Çalıştır / Cmd

netstat -an
veya
netstat -ano
ademalgul
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: wamp server çalışmıyor
« Yanıtla #2 : 22, 2007, 04:28:34 am »

merhaba oraya baktım ama 80 portu göremedim skype var ve çalışıyor ama skypeyi de kapattığımda durum değişmiyor kablodan kastım ethernet kablosu yada ağ bağlantılarından bağlantıyı kes dediğimde de aynı yani bağlantıyı kesdiğimde wamp sorunsuz çalışıyor ama bağlantı açıkken aradığınız sayfaya ulaşılamıyor gibi bi hata var umarım anlatabilmişimdir

Biz de Bir Gün Öğrenir miyiz Şu Php yi
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.