|
|
|
Yazan
|
Konu: Yardım edebilirmisiniz? (Okunma Sayısı 719 defa)
|
|
|
selecteyes
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar birde forum anasayfasında include komutuyla eklenti sayfalar yapardık önceden chat, enson yazanlar, veya değişik sayfalara linkler felan bu sistem çok değişik çözemedim biri bana anlataiblirmi?  Lütfen zor durumdayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
hımm zamanında uğrasmıstım ama simdi biraz unuttum da yinede tarif edeyim belki bulursun  kullandığın temanın klasörlerini içerisinde ön adlarını unuttum ama header yada footer gecen bi dosya var içleri açtığında tekinde phpbb2 nini copyright yazısını görürsün tablo kodlarına baktığın zaman nereye ne yazacağını anlarsın. Digerinde de üst bölümün kodları mevcuttur reklamı da üste eklemek istersen onu editlemen yeterli olacaktır. Bunları yapman için php bilmene gerek yok tamamen html kodlama sistemi kullanılmıstır. Verdigim dosyalardan galiba bu include olayını da yapabilirsin ben hiç uğrasmadım. Kolay gelsin saygılarımla Evren Bayraktar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selecteyes
Yeni Kullanıcılar
|
teşekkürler deniyecem ama nekadar başarılı olcam bilemiyorum  neyse saol yinede dostum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joomlaci
joomlaci
Yeni Kullanıcılar
joomlaci Turkey Team
|
kullandıgın temanın index.php dosyasının <body> </body> tagları arasında herhangi bir yere hatta tablo açarak istedıgın bir yere koyarsın kolay iş 
|
|
|
|
|
|
joomlaci admin
|
|
|
Achilles
Engin Dumlu
Kullanıcı
|
lütfen konu açmadan önce, eğer yeni üye iseniz, forum kuarallarını mutlaka okuyun
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin[at]turk-php[dot]com[/color] [color=3399CC]achilles[at]member[dot]turk-php[dot]com[/color]
|
|
|
hakdogan
PHP Öğrencisi
Bilgininde zekatı vardır...
|
kullandığın temanın klasörlerini içerisinde ön adlarını unuttum ama header yada footer gecen bi dosya var
header_body_tpl
|
|
|
|
|
|
Hüseyin Akdoğan
|
|
|
|