Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05, 2008, 08:59:04 am
42712 Mesaj 9331 Konu Gönderen: 17904 Üye
Son üye: RafiX
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  Photoshop CS3 Yüklemede Hata Oluşuyor! ACİL!!! « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Photoshop CS3 Yüklemede Hata Oluşuyor! ACİL!!!  (Okunma Sayısı 421 defa)
mky2mky
PHP Öğrencisi
*

Üyelik Bilgileri
Photoshop CS3 Yüklemede Hata Oluşuyor! ACİL!!!
« : 15, 2007, 10:17:28 am »

Photoshop cs3 yüklerken hata oluşuyor.

Hata mesajı:
------------------
Bazı dosyalar ayıklanırken sorun oluştu. Bilgisayarınızdaki kullanılabilir alanı ve hedef klasöre yazma ayrıcalıklarınızı denetleyin.
////
A problem occured while extracting some files. Check available space on your computer and the write privileges on the destinaion folder
------------------------
2.5 gb boş alanım var. internette araştırdım administratordan giriş yaparak deneyebilirsiniz deniyor ama onu da denedim ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Sad
Nasıl yükleyebilirim?

Eğer web siten varsa ve sitene SAYAÇ, ZİYARETÇİ DEFTERİ, ANKET veya "ÖZLÜ SÖZLER" eklemek istiyorsan;

www.SiteAraclari.com
kazaan
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Photoshop CS3 Yüklemede Hata Oluşuyor! ACİL!!!
« Yanıtla #1 : 22, 2007, 07:22:55 am »

program orjinal mi? Yoksa internetten fln indirdigin bi dosyaysa zarar gormus olabilir o yuzden calısmayabilir bence sorun senin sisteminde degilde programın yuklenme dosyalarındadır.

I am a man Who walks alone...
http://www.kazaan-ns.blogspot.com/
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.