Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05, 2008, 08:58:54 am
42712 Mesaj 9331 Konu Gönderen: 17904 Üye
Son üye: RafiX
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  Xammp Kurdum, Bilgisayarı Yeniden başatınca Localhost giremiyorum « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Xammp Kurdum, Bilgisayarı Yeniden başatınca Localhost giremiyorum  (Okunma Sayısı 382 defa)
HepYek
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Xammp Kurdum, Bilgisayarı Yeniden başatınca Localhost giremiyorum
« : 19, 2007, 10:01:08 am »

Xampp kurdum. Apache, Mysql ve diğerlerini kurdum. İlk kuruğumda localhost yazıp girebiliyordum adres satırına ve yaptığım php dsyalarını izleyebiliyordum.

Bilgisayarı yeniden başlattığımda localhosta giremez oldum.  Xampp nin copntrol panelinde  apache ve diğerlerini start ediyorum ama hala localhosta giremiyorum. Web sitesi bulundu diyor bekliyor bir saat.   Sonra easy php kurdum ondada aynı şekilde.  localhost'a giremiyorum veya 127.0.0.1 'e giremiyorum. 

Apache kapattığımda zaten sayfa bulunamadı diyor. apache açtığımda giremiyorum.
HepYek
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Xammp Kurdum, Bilgisayarı Yeniden başatınca Localhost giremiyorum
« Yanıtla #1 : 19, 2007, 12:38:31 pm »

Sorunu şu şekilde aştım.

Bilgisayardaki tüm apache ve php ile ne vara hepsini kaldırdım.  Sonra Xampp nin installer kurulumunu kurdum. Zipli dosyasını deği. Şimdilik oldu. Ayrıca sorunun ana kaynağı sebepsizce Net Limiterın yüklenmesiymiş.

Net Limiter yükleyince Xampp çalışmıyor... 

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.