|
tradbak
|
Aktif Ama Görünmez Modüller var. onları Görünür Hale Nasıl Getirebilirim..
Modül yönetimi Bölümünden Herhangibir Modülü Ana Sayfaya Koy Dedim. Ondan Sonra Modül Ana Menüde Gözükmemeye Başladı. Modül Aktif Ama Ana Menüde "" Görünmez Modüller (Aktif ama görünmez link) "" Kısmında Yer Almaya Başladı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erman Arık
Yeni Kullanıcılar
|
Kodlarını buraya yazarsan daha kolay cevap verilebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Zannedersem php - nuke kullanıyorsun onun ıcın modul duzenleme kısmında altta bir bolum olması lazımdı tam aklımda degıl ama modul duzenlemedekı alttakı Secilmis olan ClickBox secenegını sılıp kaydedersen problemın ortadan kalkar. modul duzenlemenın bi goruntusunu gonderırsen yardımcı olabilirim  Eger sorunun cozulmedıyse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Modül Düzenleme paneli dedim  Bundan bahsetmemiştim hocam  ! Modül düzenleme panelini fotografı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
görüntü yukarida. o linki yada kutucuğu tekrardan nasıl aktif hale getirebilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Yanlıs goruntu verıyorsun !!! Düzenleme diyorum DUZENLEME YA YENIDEN ADLANDIRMAK ISTEDIGINDE ACILAN UFAK BIR PANEL VAR ONU DIYORUM!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
  Normalde Düzenle Dediğimizde.. Yeni Modül Adı: Kimler Görebilir? Tüm Ziyaretçiler, Sadece Kayıtlı Kullanıcılar, Sadece Editörler, Subscribed Users Modüller bloğunda görünsün mü? Evet Hayır Çıkması Gerekli. Ama Bu Modül İçin Çıkmıyo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Modüller bloğunda görünsün mü? Evet Hayır Buradakı seceneklerde eveti işaretle!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
sorunda buya. evet hayır seçeneği çıkmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Şu SQL komutunu uygula ve yenıden aktifleştirmeyi dene  Truncate table nuke_modules;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
sql sorgusu sonucu tüm modüller deaktif oldu. sonra tek tek aktifleştirdim. ama değişen birşey olmadı. sorun çözülmedi.
ben modülü yanlışlıkla ana sayfaya koydum. bu işlemi geri alamıyom..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
sadece o modul mu aktif olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
evet. yukarıdaki resimde de görülüyor. ana sayfaya koy denilen link deaktif
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Bunu uygula sorun kalkacaktır! UPDATE `nuke_modules` SET `title` = 'WebLinks', `custom_title` = 'MotorAnimasyon', `inmenu` = '1' WHERE `title` = 'WebLinks';
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|