Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09, 2008, 03:09:58 am
42744 Mesaj 8090 Konu Gönderen: 17931 Üye
Son üye: medist
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Linux/Unix Yardım Forumu  |  Shell den server içindeki bir klasoru pc ye kopyalamak için bir komut varmı ? « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Shell den server içindeki bir klasoru pc ye kopyalamak için bir komut varmı ?  (Okunma Sayısı 712 defa)
TakeDown
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Shell den server içindeki bir klasoru pc ye kopyalamak için bir komut varmı ?
« : 09, 2007, 11:26:43 am »

araştırdım ancak bulamadım ,aşagıdaki resimdeki gibi c99 shell ile server içerisindeki bir klasoru kendi pc me kopyalamak için bir komut varmıdır , yada bu klasoru pc me kopyalamak için başka bir yol varmıdır, yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

cellfish
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Shell den server içindeki bir klasoru pc ye kopyalamak için bir komut varmı
« Yanıtla #1 : 11, 2007, 11:04:31 am »

Oncelikle PC Servere bagli mi?

Eger bagliysa, buldundugu yeri orenip normal cp komutuyla kopyaliyabilirsin. (bu arada Linuxun hangi distrosunu kulaniyorsun?)
Gosterdigin fotoda [csvimport] nerde oldugunu gostermiyor, dizin bicimi beli degil yani onu bilmeden ulasman zor.

Bagli degilse dosya sisteminde, mount yapmak zorundasin.

burda ekledigim basit komutlar var isine yarar sanirim:   http://samet.alp.googlepages.com/basitunixkomutlari

kolay gelsin

CELLF1SH
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.1
GAT dpu s+:++ a---- C++(+++)>$ UL++++ P+>++ L++>++++ E W++ ?N ?o K w
O M+ ?V PS PE Y+ ?PGP t+@ 5 X++ R+ tv+ b+++(+) DI D+++ G++ e-<++ h@
r--(++) y
------END GEEK CODE BLOCK------
TakeDown
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Shell den server içindeki bir klasoru pc ye kopyalamak için bir komut varmı ?
« Yanıtla #2 : 14, 2007, 06:49:01 pm »

kardeş ilgi için teşekkürler , aslında sormadan bilmedigim diger linux komutlarını araştırdım , işimi goruecek bir komuta raslayamadım yada ben anlayamadım. şunu belirtmemişimki senin bana ilk sorun da bu oldu. server uzakta yani uzaktan shelle baglaniyorum. Ha bu arada o klasorun serverdaki tam yolunu biliyorum yani şunun gibi "usr/home/www.xxx.com/csvimport"
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.