Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 06:35:42 pm
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17918 Üye
Son üye: tlord
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  PHP Yardım Forumu  |  php forumda trojan « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: php forumda trojan  (Okunma Sayısı 733 defa)
3saniye
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
php forumda trojan
« : 05, 2007, 07:28:04 am »

Kod:
ana sayfayı açınca sayfanın en üsütnde şu hataları veriyor:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/sessions.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/page_header.php on line 486

*kullanıcı girişi yapılamıyor
*dolasıyla yönetim paneline girilemiyor
*siteye her girişte c: ye tmp dosyaları atıyor (bu dosyaların bazıları belkide hepsi trojan)
*bazende bi süre sonra explorer kendini kapatıyor

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
SkorP
Kadir Özdemir
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: php forumda trojan
« Yanıtla #1 : 05, 2007, 08:17:37 am »

trojanmi?
forumda yada google de hatalari aratin
cözümü var

<?php
echo "nobody is perfect";
?>
http://www.skorp.eu

.... klavyesi olan kendini phpci zanmaya basladi nere gidiyor bu php .....
3saniye
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 05, 2007, 05:09:06 pm »

Kod:
yani bi cevap bu kadar aydınlatıcı olabilir :angry:
samety
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #3 : 06, 2007, 02:29:55 am »

ne yapmasını bekliyosun kodunu snein çözsün yollasın mı diye bekliyorsun
sana çözüm için bi yol göstermiş işte
+ olarak sen bu hatanın ne oldugunu sormamışsın kendin zaten trojen diye belirmişsin kimsenin yorum getirmesine forsat vermemişsin
soruyu uygun sorarsan uygun bi şekilde cevap alırsın
arkadas sana sadece yol göstermiş
sen daha acıklayıcı bi soru sorarsan daha acıklayıcı bir cevap alabilrsin
Mustaine
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 06, 2007, 03:04:50 am »

Kod:
ana sayfayı açınca sayfanın en üsütnde şu hataları veriyor:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/sessions.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ziraatbi/public_html/includes/auth.php:328) in /home/ziraatbi/public_html/includes/page_header.php on line 486

*kullanıcı girişi yapılamıyor
*dolasıyla yönetim paneline girilemiyor
*siteye her girişte c: ye tmp dosyaları atıyor (bu dosyaların bazıları belkide hepsi trojan)
*bazende bi süre sonra explorer kendini kapatıyor

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Forumda veya google'da bi arattır. Dediğin problem trojan değil...
Örneğin, auth.php dosyasında zaten "header" bilgisi gitmiş, sen bir de sessions.php dosyasında göndermeye çalışıyorsun sanırım.
(Kullanıcı için session açarken otomatik olarak gider zaten "header" bilgileri). O yüzden aynı script içinde header bilgisi birden
fazla gönderilmeye çalışıldığından bu hatayı veriyor.
çalışıldığı için
3saniye
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 06, 2007, 03:21:32 am »

sayın  Samety :
Forumda ve google da aratmayı tavsiye etmek yol göstermekse eğer,hepimiz yol gösterici olalım.istenirse yardımcı olunabileceğini mustaine kardeş göstermiş.Aynı sayıda kelime kullanılıyor ama biri tenkit ederken diğeri gerçekten yol gösteriyor ya da çabalıyor.
3saniye
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 06, 2007, 03:26:20 am »

Sayın mustaine
sitemi her açtığımda c: dizinine tmp dosyaları atılıyor ve antivirüs programı bu dosyalardan birine trojan alarmı veriyor.Trojan dememin sebebi bu idi.Bilgi için teşekkürler.
SkorP
Kadir Özdemir
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 06, 2007, 04:38:21 am »

soru yüzlerce kez soruldu yüzlerce kez cevaplandi ayni soruyu ben sahsen bir 101 inci kez cevaplamam,
sorunun ne oldugunu anlamdan nasil cözcenizi de bulamassinz.
bir konu acmadan önce aramayi kullanmaniz gerekir, egerki forumda cevabi yoksa sorun yardimci olalim

aramis olsan cözmüstün simdiye coktan

http://www.turk-php.com/smf/index.php/topic,5762.0.html
http://www.turk-php.com/smf/index.php/topic,3752.0.html
http://www.turk-php.com/smf/index.php/topic,271.msg1875.html#msg1875

vs.... vs...........

<?php
echo "nobody is perfect";
?>
http://www.skorp.eu

.... klavyesi olan kendini phpci zanmaya basladi nere gidiyor bu php .....
samety
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #8 : 06, 2007, 05:19:28 am »

sayın  Samety :
Forumda ve google da aratmayı tavsiye etmek yol göstermekse eğer,hepimiz yol gösterici olalım.istenirse yardımcı olunabileceğini mustaine kardeş göstermiş.Aynı sayıda kelime kullanılıyor ama biri tenkit ederken diğeri gerçekten yol gösteriyor ya da çabalıyor.
bak skorP arkadaş ne güzel açıklamış
biz burda gerçekten sorunla karşılaşan biri olduğu zaman elimizden geleni hep yapıyoruz herkese boyle davranmıyoruz hiç bi zaman
sorulara cevap veriyor sana vermiyorsak bence sorunu bizde değil kendinde aramalısın
senin o problemin çözümünü sana sunmak kesinlikle yol göstermez sana hazır bi şekilde çalışır kodun.
ama sen biras zaman ayırıp biri benim sorunumu çözsün die beklemezsen bi iki arastırıp hata kodunun ne dedigini anlamaya calısırsan eminimki daha fazla bilgi edinirsin birdaha aynı sorun oldugunda kolayca çözebilrisin
burda hiç kimse başkalarına kod yazmak için yazmıyor burda yardımlaşma için oluyor herkes
sen sorunu sordun bizde sana arama yapmanı tavsiye ettik
arkadas senin için bi arama yapmış 3 link atmış bile
bunca mesaj database de bosuna tutulmuyor
biras daa dikkate davet ediyorum
tekekral
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 08, 2007, 09:08:32 am »

sessi_start();
 fonksiyonun üstündeki kodları kaldır . echo veya kullandığın php kodlarını session_start() altında kullan. html kodlarını kaldır sayfanın en başında session_start()  olsun
DarkElder
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 08, 2007, 09:18:09 am »

sessi_start();
 fonksiyonun üstündeki kodları kaldır . echo veya kullandığın php kodlarını session_start() altında kullan. html kodlarını kaldır sayfanın en başında session_start()  olsun
Yanlış yönlendirme olmaması için düzeltme gereği duydum. Bu problem sadece session_start ile alakalı değil. header ile gönderilen yönlendirme ve dosya formatı gibi bilgilerden önce de bir çıktı üretilmişse aynı hata alınabilir.
mustklc
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 08, 2007, 10:10:34 am »

hazir bir cms ya da smf forum kurdun sanirim. en son ne eklenti, tema, paket..vs kurdu isen onu kaldir. kaldiramiyorsan ftpden sil direk.

php ci arkadaslarim, bu aralar gerginiz biraz havalardan sanirim laugh laugh
bu gergin havayi dagitmak isterdim ama su mesaj kismina gulucuk smiley koymaktan baska elimden bisey gelmiyor cry

online alisveris: www.akntarz.com
BÖTE forum: www.maxibote.com
bendeseni
Arya Emini
PHP Stajyeri
**

Şebnem Ferah Fanatiği

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 08, 2007, 10:21:06 am »

Bu tarz bir hatayı bu şekilde çözebileceğimizi zannetmiyorum. Sen var ya index.php dosyasının en tepesine ob_start(); yaz, istersen sayfanın en sonunda header gönder bana mısın demiyor. Artı bilgisayarını teknik servise götür. Benim bildiğim, php engine hata mesajlarında trojan göndermez. Al sana hata kodu için yardım, trojanın için yardım. Tepe tepe kullan. 4 tane iletin var artist mi oldun?

İLGİ olmadan BİLGİ olmaz...
www.sebnemferahfan.com
bendeseni
Arya Emini
PHP Stajyeri
**

Şebnem Ferah Fanatiği

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : 08, 2007, 10:27:04 am »

Bunları yaparken sakın ob_start nedir, header nedir diye merak etme. Maksat problemin çözülsün. Piyasa forum kaynıyor bir tane daha olsun. Bahse girerim problemin çözüldükten sonra buraya uğramayacaksın bile. Bu tarz bir yaklaşımda gocunmaman gerekir. Adamlar bu dilin yanında problem durumunda kurcalayasınız diye onca döküman hazırlamışlar. Google her zaman manken resimleri için değildir. Dökümanlar yetersiz kalırsa bu hususta da arama yapabilirdin. Biraz saygı duyup kurcalasaydın böylesi bir soruyla gelmezdin eminim.

İLGİ olmadan BİLGİ olmaz...
www.sebnemferahfan.com
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.