|
|
|
Yazan
|
Konu: ie js hataları (Okunma Sayısı 737 defa)
|
samety
Ziyaretçi
|
hadi arkadaşlar herkes bitane ie nin verdiği garip hgatalardan bi tane atsın buraya  bilenlerde anlamlarını acıklarsa cok daha süper olur 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11, 2007, 05:15:37 am Gönderen: samety »
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
ohoo hiç ilgi yokmu  ben biras işten kafanızı kaldırıp ilgilenirsiniz diye düşünmüştüm :S hem eglene hem bilgi olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
IE nin kendisi hata zaten. Ben hiç kullanmıyorum hatta bazen css ile bişeyler tasarladığımda IE de denemeyi bile unutuyorum. En son karar kıldığım bi tasarımda o kadar uğraştımki hatta çok beğendim içime sindi ve IE de tesadüfen açarken çok büyük hüsran yaşadım. Beraber çalıştığım arkadaşımla kişisel sitelerimizi sadece FireFox a göre yapmayı ve kullanıcıları buna yönlendirmeyi bile düşünüyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyq1
|
@vertu, söylediğin şey güzel olsada şimdilik yapılması pek doğru gelmiyor bana. Çünkü güzel ülkemde bilgisayar kullananların 4/3 ü hala at gözlüğü takıyor. Onları kesmez yönlendirme filan. Gideceksin kendi elinle kurup iyice ezberleteceksin. O zaman belki kullanırlar 
|
|
|
|
|
|
Übkgkdd.
|
|
|
|
SkorP
|
 garip hata derken? ie bunlari kafasindan uydurmuyoya dostlar hata vardir kodunda ondan olmustur. @vertu hyq in dedigi gibi bana görede kararinz yanlis:) kim ne derse desin tum windowslar yine ie ile piyasada, cogu kiside ilk kullandigindan vazgecmek istemiyor yani sen siteni firefox a gore ayarlar ie yi takmassan senin sitene yapmis oldugun en kötü sey olur herhalde:) günde 2000 le 3000 kisinin ziyaret ettigi bir sitenin istatikleri: MSIE: 77.56 % Netscape: 18.97 % Opera: 0.683 % ---- Windows: 89.63 % Linux: 0.072 % Mac/PPC: 0.141 % ben kendim opera kullanicisiyim yaptigim her siteyi opera ie ve firefox a gore yaparim kendi acimdan operada acilmiyan hata gosteren siteleri daha uzun ziyaret etmem. Sitesini ziyaret etmemi istiyorsa karsimdaki, benim kullandigim browsere görede yapsin. Hadi yapilmiyor olsa dicek birseyim yok tabi ama yapila bilindigini biliyorum;)
|
|
|
|
|
|
<?php echo "nobody is perfect"; ?> http://www.skorp.eu.... klavyesi olan kendini phpci zanmaya basladi nere gidiyor bu php .....
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
 garip hata derken? tmm da bu hataları ilk defa görünce garip geliyorlar işte  ilk defa görmemek için ne yapalım bunlar bi yerlerde yazıyor mu bu hataların anlamlarını nerden görebiliriz ? windows fila yayınlıyor mu bu hataların nerelerde oldugunu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|