|
|
|
Yazan
|
Konu: ajax ile id ye göre içerik çağarmak (Okunma Sayısı 850 defa)
|
|
vertu
|
Arkadaşlar bir sorum daha var. eyceks kütüpanesini kullanıyorum. mysql de iki tablom var diğelim. içerik tablosu: id || icerik || baslik_id || username şeklinde ajax ile sayfa yenilemeden açmak gibi bir şansımız var ama bende birde baslik diğe bir tablo daha var. id || baslik şeklinde başlığa göre içerik sıralanıyor. ekşi sözlük gibi düşünün.index.php de ajax, php, mysql diğe başlıklar listelendi ajax a tıkladık (listele.php?baslik_id=ajax şeklinde olsun) yine index php de içerik tablosunda baslik_id si ajax olan içerikleri listelemek istiyorum. normalda index.php bu id yi alıp bu linke listele.php?baslik_id=ajax geçiriyoruz ajax ile bu id yi JXP(1, "mesaj_alani", "islem.php", sc); buraya nasıl geçiricez gerçi get olacak ama bana yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
burdaki sc degeri post veya get degeri oluyor oraya ?id=1 gibi bir deger yazacaksın sc yazan yere bu sayede degeri ajax ile gönderecesksin gönderdiğin sayfada da sql cümlene id =1 olanları göster gibi bir where kosulu kullancaksın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
işte o 1 sayısını ben kendi elimle yazmak istemiyorum. o id değerinide sayısınıda mysql den çekicem yani adam bi başlık altına gidicek ve ana sayfada bir sürü başlık var hepsinin de id değerleri farklı bu başlıklarınm altında da yazılar var mesele bu. tıkladığında sayfa yenilenmeden orda o başlığın altındaki yazılar çıkacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FERDIKUCUK
Yeni Kullanıcılar
|
$print =mysql_query("select * from tabloadi "); while($yaz = mysql_Fetch_array($print)){
$id = $yaz['tablondaki satır sayısını gosteen yer']
<a href=\"maakleoku.php?id=$id\">oku</a>
}
sadece ornek arkadasim
|
|
|
|
|
|
|
|