|
bijehr
|
Az önce bir mail ile geldi Doğruluk payı nedir bilmem ama paylaşma ihtiyacı hissettim. Mail aynen aşağıdaki gibidir.
> > > > > > > >*ASELSAN'DAKİ SIR ÇÖZÜLDÜ !!!* > > > >* > >Bundan bir kaç yıl öncesine kadar F-16 üretim merkezi TAI de uçakların > >dost-düşman tanımlamasını yapan elektronik sistemi, bir tane dahi Türk > >mühendisin bile giremediği bir bölümde üretiliyordu. Bu sistem Türk F-16 > >sının bir uçak ile karşılaştığında karşıdakinin dost mu düşman mı olduğunu > >pilota iletiyordu. Yalnız burada bir sorun vardı. Bir Türk F-16 sı > >stratejik > >kadim dostlarımızdan (!) ABD, İngiliz veya Yunan uçaklarından biri ile > >karşılaştığında onları DOST görüyordu. Bu da bir savaş halinde Bu kadim > >dostlarımızın (!) bizi sinek > >avlar gibi avlayabilmesi anlamını taşıyordu. ASELSAN mühendisleri 6 ay gibi > >kısa bir sürede ABD tarafından bize güdülen bu uçak tanıma sisteminin > >hakimiyetini lehimize çevirmeyi başardı. ABD'nin yıllarca çalışarak kurduğu > >tezgah, dahi Türk mühendisleri tarafından kısa bir > >zamanda bertaraf edilmişti. Peki dahi mühendislerimiz şimdi ne ile > >uğraşıyorlardı? Kadim dostumuz (!) ABD, sadece uçak tanıma sistemini elinde > >tutma kozunu elinde bulundurmuyordu. Bundan daha vahim ve önemli bir kozu > >var: * > > > >*ABD, herhangi bir savaş veya askeri operasyon sırasında ABD tarafından > >satılmış veya modernize edilmiş elektronik sisteme sahip > >uçak,helikopter,tank, zırhlı birlikler, izleme sistemleri gibi hayati > >araçları UYDUSUNDAN VERDİĞİ BİR EMİR İLE SAF DIŞI BIRAKABİLİYOR. Yani, > >kendi > >yaptığı bu elektronik sistemler istendiği anda uzaktan kumanda misali > >uydulardan kontrol > >edilebiliyor. Bu Türk Ordusunun savaş başlamadan yenilgisi anlamına > >geliyor. > >İşte 3 dahi mühendisin katlinin nedeni :* > > > >*ASELSAN mühendisleri, uçak tanıma sistemlerinin MİLLİLEŞTİRİLMESİ > >konusundaki başarısından > >sonra, benzer bir başarıyı bu ABD güdümlü elektronik sistemlerinin kontrol > >dışı bırakılması, uydu müdahalesini bertaraf edecek yeni elektronik > >sistemlerin geliştirilerek silahlı gücümüzün MİLLİLEŞTİRİLMESİ için > >çalışıyorlardı. Bunlardan 3 gencimiz kadim dostumuz (!) tarafından ŞEHİT > >edildi. Dostumuz bu sistemi EŞREF BİTLİS PAŞA'NIN ŞEHİT EDİLMESİNDE DE > >içinde bulunduğu helikopterde kullanmıştı. Uyumaya devam etmek isteyenler, > >UYUMAYA DEVAM EDİN!* > > > >*Tarih: 7 Ağustos 2006 > >Yer: Pursaklar-Ayancık Yolu(Ankara)* > > > >* Aselsan'da çok önemli projolere imza atan 31 yaşındaki makine mühendisi > >Hüseyin Başbilen bir aracın içinde ölü bulunuyor. ODTÜ mezunu mühendisin > >sol > >el bileğinde ve boynunda kesik > >izleri var. Otopsi sonucu "intihar etmiştir"deniliyor. * > > > >*Tarih: 16 Ocak 2007 > >Yer: Gölbaşı(Ankara) * > > > >*Aselsan'da çalışan ODTÜ mezunu elektrik mühendisi 30 yaşındaki Ali Ünsem > >Ünal aracının içinde tabancayla intihar ediyor. 3 yıldır Aselsan'da çalışan > >mühendis ölüyor.* > > > >*Tarih: 26 Ocak 2007 * > > > >*Yer: Batıkent(Ankara)* > > > >* 26 yaşındaki ODTÜ mezunu elektrik mühendisi Evrim Yançeken evinde intihar > >ediyor. 2 yıldır ASELSAN'da görev yapan 26 yaşındaki Evrim Yançeken, 7. > >kattaki evinin pencerisinden atlıyor. Genç mühendis ölüyor. > >Yüksek lisans yapan genç mühendisin, uzun süredir tez için çalıştığı ve bu > >nedenle psikolojisinin bozulduğu iddia edildi. Bir de intihar notu > >bırakmış: "Artık *dayanamıyorum. Psikolojim çok bozuldu. Yüksek lisans > >tezimle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum. İntiharımdan kimse sorumlu > >değil. > >Ailemin üzülmesini istemiyorum. 7 Ağustos'taki ilk intiharda şüpheler > >vardı. > >Mühendis Hüseyin Başbilen'in vücudundaki kesikler için "kendi yaptı" dendi. > >* > > > >*Gölbaşı'ndaki 2. intihar da mühendis Ali Ünsem Ünal,aracının içinde > >başından vurulmuş bulundu. "İntihar etti" dendi. * > > > >*Batıkent'teki 3. intiharda ise Evrim Yançeken intihar notunu yazıp 7. > >kattan kendini attı. * > > > >*Dikkat ederseniz 3 ölüm de farklı biçimde gerçekleşiyor. 3 farklı intihar > >metodunu uyguluyor mühendisler. İntiharlar son 6 aya sıkışmış. İlginç. > >Aselsan, TSK'nın dışa bağımlılığını azaltmak için kurulmuş bir şirket. En > >önemli özelliği aviyonik bakımından bunu büyük ölçüde başarmış olması. Bu > >aviyonik meselesi çok önemli. 650 milyon dolara F-16'larımızı ABD modernize > >edecek ya, işte uçaklarda bizimkilerin yapamadığı tek şey aviyonik > >sistemler. Dışa bağımlılık o yüzden. Türkiye'nin en parlak üniversitesinden > >mezun olmuş 3 parlak mühendis. Türkiye'nin en parlak kuruluşlarından > >birinde > >iş buluyorlar. Türkiye standartlarına göre hayli iyi maaş alıyorlar. Ve > >"yüksek lisans tezi sıkıntısı" onları intihara sürüklüyor. Yüksek lisans > >neden yapılır? Daha iyi maaş, daha iyi mevkii için. Adam zaten 26 yaşında > >bunu başarmış. Diğerleri de... * > > > >*Aselsan'ın internet sayfasına giriyorum,intiharlarla ilgili tek açıklama > >yok. Türkiye'nin en gözde kurumunun 3 mühendisi intihar ediyor, herkes > >"sus-pus". Ölenler Aselsan'ın çalışanı değil yalnızca, Bu ülkenin > >yetiştirdiği beyinler, Olay sadece "ruhsal sıkıntı" ise, ilk intiharın > >ardından çalışanlarına yönelik tedbir almayan Aselsan yönetimi yine kusurlu > >sayılır. Türkiye'nin en gözde mühendisleri bu ölümleri görünce Aselsan'da > >çalışmak ister mi? Kurum, adeta içine kapanarak kendi bacağına kurşun > >sıkmış > >olmuyor mu? Yanıtı gizlidir ama yine soralım: Bu mühendisler hangi proje > >üzeride çalışıyorlardı? Geleceklerini garanti altına almış 3 kişinin art > >arda intihar etmesini "yüksek lisans" notu açıklamaya yetmiyor. * > > > >*HERGÜN ZEVK İÇİN GÖNDERDİĞİNİZ BİR SÜRÜ MAİLDEN BİRİNİN YERİNE BU MAİLİ > >BİRİLERİNE GONDERİRSENİZ, BELKİ DE MEMLEKETİMİZİN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU BU > >GENÇLERİN HESABI SORULUR. SORULMASA DA BİZ ONLARA KARSI GÖREVİMİZİ YAPMIŞ > >OLURUZ. LÜTFEN İLETEBİLDİĞİNİZ KADAR ÇOK KİŞİYE İLETİN BU MESAJI... * > > > > > > > > > >-- > >Sevgilerimle > > > >UĞUR YILDIRIM
|