|
|
|
Yazan
|
Konu: a25 s207 model leptop vistayı kaldırırmı? (Okunma Sayısı 744 defa)
|
komd
Yeni Kullanıcılar
|
a25 s207 model leptop vistayı kaldırırmı? sizce xp yi kurayım yoksa vistayı mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
Linux kur  şaka 1 yana ben yeni çıkan bir işletim sisteminin kurulmasından yana değilim. Hele bu windows ise her yanı açık doludur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
açığı filan boşverin ben süper bir bilgisayara kurulanı biliyorum acayip kasıyo makineyi hiç tavsiye etmem menun olanda görmedim güvenlik konusuna gelince belki hakılısın gazimarşı ama xp den güvenli olduğu söylenebilir. acayip sıkı yönetimi var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
ne kadar sıkı olursa olsun bi kaç güne kadar peş peşe yamalar gelir. belki de gelmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
onları geleceği zaten aşikar  windows yamasız bişe üretirmi hiç yada paralı olan hangi yazılım yamasız bir program üretiyor ? belki vardır bi iki tane ama genelde yamalarıyla üretlilir ve bana kalırsa çok daha önceden hazırlanıyorlar bu yamalar  kimi yeni para için üretiyor kimi imaj için sunuçta %90 bütün paralı programlar yamasız üretilmiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
Vista'ya geçmek için en azından 1500 dolar gibi bütçe lazım gibime geliyor. + Vista'yı da lisanslı aldık desek... Değer mi acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
sanmıyorum. ama tabi bu vistayı iyi tanıdıgımız anlamıan gelmez fonksiyonlarını öğrendikten sonra bu soruya cevap verebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aziz
|
a25 s207 model leptop vistayı kaldırırmı? sizce xp yi kurayım yoksa vistayı mı Şaka mı bu?? a25 s207 ne ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|