|
|
|
Yazan
|
Konu: ben neden anlayamıyorum (Okunma Sayısı 1471 defa)
|
emir_baba
Yeni Kullanıcılar
|
herkese selamlar. 15 gündür bu formu okuyorum bazı kodları alp kendi html siteme yapıştırıyorum bir türlü olmuyor sizler anlatıyorsunuz ama bende biraz mallık var galiba anlamıyorum bir türlü. mysql kur php kur apache kur hep diyorsunuzda biz bu kodları nereye yazacağız birazda ondan bahsedin benim anladığım bu işi bilenler bildikleri için bildikleri dille anlatıyorlar birazda bilmeyenlerin anlayacağı dilde anlatırsanız memnun olurum. bir kusurumuz varsa affola
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Merhaba, 15 gündür anlamadığın bir yeri okumam gerçekten büyük sabır. Öncelikle bunun için seni tebrik ediyorum  Yeni başlayanlara yönelik bir yazı yazmıştım. Zaman bulabilirsem daha ayrıntılı olanını da yazacağım inş. Şu anki halini okudun mu bilmiyorum ama okumadıysan seni şuraya alalım => http://www.turk-php.com/smf/index.php/topic,2716.0.htmlKonuyu yanlış yere açmışsın. Şimdilik görmen için taşımayayım konuyu ama bundan sonra dikkat edersen, senin gibi yeni başlayan arkadaşlarımız ve bu konuda araştırma yapan diğer arkadaşlarımız aradıklarını daha rahat bulurlar, öyle değil mi?  Turk-PHP ailesine hoşgeldin, PHP dolu vakit geçirmen dileğiyle... İyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bijehr
|
emir_baba wampserver kur. c:/wamp da www klasörü yer alır. onun içinde emir.php diye bir dosya olustur için <?php echo"emir deneme"; ?> yaz. sonra bi explorer penceresi aç . adrese localhost/emir.php yaz yazdıgın tüm sayfalara böyle bakıyorsun. Ben bunu öğrenene kadar canım cıkmıştı valla:P Bundan sonra gerisini getirirsin okuman var madem:Pp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emir_baba
Yeni Kullanıcılar
|
bijehr kiymetli kardeşim açıklaman için sağol sanırım bunu arıyordum. Israrla söylüyorum her ne kadar yaşımız geçsede sizlerinde desteği ile ben bu işi öğreneceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wibosk
PHP Öğrencisi
|
peki bu classlar ile ilgili nereden bişiler öğrenebilirim . elimde bi php kitabı var ama pek anlatılmamış . ve class ile yapacağım şeyi php kodu ile daha kısa yaptığım zamanlar oluyor.  biri bana bunu iyice öğrenmelimiyim yoksa öğrenme melimiyim yardım etdebilirmi:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phparmy
phparmy
PHP Stajyeri

Elektronik imzam.
|
Mutlaka öğrenmelisin. Belki kendi yapacağın uygulamalarda class kullanmazsın ama bir başkasının yaptığı bir modülü kendi programında kullanmak istersen mutlaka karşına çıkacaktır. Örnek diyelim bir grafik çizdireceksin kendin bunu yapman aylar alır ama piyasada bir sürü hazır yapılmış kütüphane var hepside class ile yapılmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|