Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 05:59:36 pm
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17917 Üye
Son üye: halukakin
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  PHP Yardım Forumu  |  SMF forumda sorun.. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: SMF forumda sorun..  (Okunma Sayısı 346 defa)
fataL
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
SMF forumda sorun..
« : 26, 2005, 09:39:48 pm »

arkadaslar smf forum kurdum, iyi guzel forum fakat cozemedigim birkac sorunum var.Yardimci olursaniz sevinecegim.

1) uyelere giden maillerde turkce karakterler bozulmus olarak cikiyor.Dolayisiyla sifremi unuttum ve aktiflestirme gibi onemli linklerde bozuk olarak gonderiliyor uyelere. (buradakiyle ayni temayi kullaniyorum)

Alıntı
Bu mesaj size forumdan =FEifrenizi unuttu=F0unuzu belirtti=F0iniz i=E7in yollanm=FD=FEt=FDr. Yeni =FEifrenizi ayarlamak i=E7in ba=F0lant=FDya t=FDklay=FDn.:

ve akabinde gelen linkte ayni sekilde karman corman..

2) Yonetim panelini alt ust etmeme ragmen;

Alıntı
Bir hata meydana geldi!
Üzgünüm, ama aynı bilgisayardan başka hesap kayıt etmenize izin verilmiyor. 

bu soruna cozum bulamadim.kurdugum forumun altyapisini bitirebilirsem sayet, bu foruma laboratuardan insanlar uye olacaklar.dogal olarak ayni pc'lerden girecekler ve uye olamama gibi bir durumla karsilasacaklar.Bu ozelligi nasil kaldirabilirim acaba?

3) Ayni e-mail ile birden fazla uyelik alinabilmesi icin izin vermek istiyorum fakat bir onceki sorumdaki gibi bunuda yonetim bolumunu alt ust etmeme ragmen bulamadim.

Simdiden tesekkur eder hayirli calismalar dilerim.
Saygilarimla..
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.