evrimdevrim
PHP Stajyeri

BEN ' in dayatıldıgı dünyada BİZ diyebilmek !
|
Merhaba Arkadaşlar ;
haberturk.com ve sanakurs.net gördüm sağ tarafda ki bölüm ( reklam bölümü ) kaymıyor ve kaybolmuyor ? Sayfayı farklı kaydedip baktım ama bişeyler çıkaramadım ? Bunu nasıl yapabilirm ?
yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim arkadaşlar iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
soru : basarinizin sirri nedir? cevap: dogru kararlar soru : peki hep dogru karar vermenizin sirri? cevap: tecrübe soru : himm. peki size bu tecrübeyi kazandiran şey? cevap: yanlış kararlar...
|
|
|
|
|
evrimdevrim
PHP Stajyeri

|
İlgin için Teşekürler Kardeş Fakat o şekilde olmuyo bunun bi kodu yokmu aşşağıya dogru sayfayı kaydırınca o sabit kalıyor....( Yani sağdaki resim )  Ve Sayfa Boyutu aşşağıya dogru büyüttüğümde resimi döşemiyor ? Teşekürler arkadaşlar ii çalışmalar
|
|
|
|
|
|
soru : basarinizin sirri nedir? cevap: dogru kararlar soru : peki hep dogru karar vermenizin sirri? cevap: tecrübe soru : himm. peki size bu tecrübeyi kazandiran şey? cevap: yanlış kararlar...
|
|
|
|
mcwebteam
|
<style type="text/css"> body { background-image : url('resimdosyası'); background-repeat : no-repeat; background-attachment : fixed; } </style>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
background: #fff url("resim") top right no-repeat fixed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evrimdevrim
PHP Stajyeri

|
<style type="text/css"> body { background-image : url('resimdosyası'); background-repeat : no-repeat; background-attachment : fixed; } </style>
Evet arkadıgım kod buydu arkadaşım teşekür ediyorum.fakat sağda ve en üstte gözükmesini istiyorum ben yazdım background-top gibi bişeyler ama olmadı İlginiz için teşekürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
Yukarıda benim yazdığım kodu denedin mi? Sanırım denemedin background: #fff url("resim") top right no-repeat fixedBu koddaki "top right" kelimelerine dikkat et. "Üst sağ" demek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcwebteam
|
css body sınıfına background-position: özelliğinde aşağıdaki yerleri tanımlayabilirsin. top left // üst sol top center // üst orta top right // üst sağ center left //orta sol center center // sayfaya ortalar center right // orta sağ bottom left // dip(alt) sol bottom center // alt orta bottom right // alt sağ x% y% // yüzde olarak x y değerine göre konumlandırır xpos ypos // verilen x y pozisyonlarında konumlandırır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01, 2007, 06:09:31 am Gönderen: mcwebteam »
|
|
|
|
|
evrimdevrim
PHP Stajyeri

|
Teşekürler Arkadaşlar istediğimi yaptım... Bu arada eburhan kardeş ajax siteni takip ediyorum burdanda teşekür etmek istedim... Kolay gelsin İii Çalışmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evrimdevrim
PHP Stajyeri

|
css body sınıfına background-position: özelliğinde aşağıdaki yerleri tanımlayabilirsin. top left // üst sol top center // üst orta top right // üst sağ center left //orta sol center center // sayfaya ortalar center right // orta sağ bottom left // dip(alt) sol bottom center // alt orta bottom right // alt sağ x% y% // yüzde olarak x y değerine göre konumlandırır xpos ypos // verilen x y pozisyonlarında konumlandırır.
yaw arkadaşlar bu şekilde yaptım oldu background: #fff url("images/reklamana.jpg") top right no-repeat fixed; background-color: #0D59AD; fakat Sayfanın çözünürlüğü değiştiğinde resim sayfanın sağına soluna kayıyor bunu %50 gibi background-position olayına yazacagım ama yazdım ben bişeyler çıkmadı bide siz bakın arkadaşlar iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evrimdevrim
PHP Stajyeri

|
Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chmod
PHP Öğrencisi
|
Ben scriptleri çekerek kullanıcam sayfadan.  kod çöplüğüne razıyım (artık değilim  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03, 2007, 11:21:11 am Gönderen: chmod »
|
|
<?php //chmod start echo "Hello World"; //chmod stop ?>
|
|
|
flashibo
Yeni Kullanıcılar
|
konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olacak,
sitedem de birde arkaplan resmi var bu kodu yerleştridiğimde arkaplan resmim kayboluyor?
<style type="text/css"> body { background-image : url('reklam.gif'); background-repeat : no-repeat; background-attachment : fixed; background-color: #0D59AD; } </style>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|