Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
20, 2008, 02:22:04 pm
42892 Mesaj 8131 Konu Gönderen: 18002 Üye
Son üye: Hope1983
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Veritabanı Yardım Forumu  |  Veritabanı üzerinde çalışamıyorum « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Veritabanı üzerinde çalışamıyorum  (Okunma Sayısı 237 defa)
oaygun
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Veritabanı üzerinde çalışamıyorum
« : 22, 2007, 06:11:29 pm »

Php öğrenmeye yeni başladım. Çalışmalarımı site üzerinde denemek için de http://www.phpnet.us/ isimli siteden ücretsiz bir site aldım. Veritabanına bağlanmak için hazırladığım sayfa ile siteden veritabanına bağlanabildim. Ayrıca sitenin kontrol panelinden bağlanıyorum. Orada 3 veritabanı oluşturabileceğimi görüyorum. Bir tanesi zaten var. Sonra Veritabanları seçeneğine girdiğimde veritabanı yok diyor. Yeni veritabanı Oluşturu seçtiğimde (örneğin emlak isminde bir veritabanı oluşturmak istedim) Şu hatayı alıyorum:
#1044 - Access denied for user 'pn_xxxxxx'@'%' to database 'emlak'

Anladığım kadarıyla iznim yok.
Aynı şekilde siteye yüklediğim php sayfasıyla MySql e bağlanabiliyorum ama veritabanı işlemlerini yapamadığım gibi bomboş bir sayfa geliyor. Hata iletisi de almıyorum.

Aynı kodları Bilgisayarımda localhostta denediğimde gayet düzgün çalışıyor. Sitede host, şifre vs. bilgilerini de doğru giriyorum.
Sorun anladığım kadarıyla izinlerde. Bu izinleri nasıl ayarlayabilirim. Yardımcı olurmusunuz.
Ftp ile bağlandığımda sitedeki tüm klasörlerin ve dosyaların izinleri tam. Ayrıca benim sitede görebildiğim tek klasör de www dizini ve onun altında benim oluşturduğum klasörler...

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.