Ubuntu da gaimin yanisira Amsn messenger programini kulanabilirsiniz.
Amsn Windows'daki Msn Messengere benziyor, Msn kulaniyorsaniz veya kulandiysaniz daha once, Linux da Msn'siz kaldim diye panik etmeyin. Amsn Windows'daki Msn Messingeri hic aratmiyor.
Asadaki linkden en son versiyonu indirebilirsiniz.
Indirdikten sonra, indirdiginiz dosya'ya sag tiklayin ve ozeliklere (properties) tabina basin. Ondan sonra izinler (permissions) tabina basip calistirilabilir (executable) tabini isaretleyip kapatin.
Simdi Amsninizi yukliyebilirsiniz. Acdiginiz zaman terminalde yurutun (run program in terminal) komutunu goriceksiniz bunu isaretleyin. Terminalde yukleme isleminiz basliyacaktir. Amsni yukledikten sonra, Applications-->Internet-->aMSN goriceksiniz. tiklayip Amsni kulanabilirsiniz.
Ubuntuda standart olarak birkaç platformu calıstırabılen bır yazılım gelıyordu. Adını hatırlamıyorum su anda ama aynı anda hotmail yahoo irc açabılıyordunuz sanırım Paylaşım için saol
Ubuntuda standart olarak birkaç platformu calıstırabılen bır yazılım gelıyordu. Adını hatırlamıyorum su anda ama aynı anda hotmail yahoo irc açabılıyordunuz sanırım Paylaşım için saol
Yaznın basını gözden kaçırmışım gaim
Evet, senin bahsetdigin gaim
CELLF1SH -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GAT dpu s+:++ a---- C++(+++)>$ UL++++ P+>++ L++>++++ E W++ ?N ?o K w O M+ ?V PS PE Y+ ?PGP t+@ 5 X++ R+ tv+ b+++(+) DI D+++ G++ e-<++ h@ r--(++) y ------END GEEK CODE BLOCK------