|
|
|
Yazan
|
Konu: klasör içindeki resme dinamik olarak link vermek (Okunma Sayısı 442 defa)
|
Oceans
Yeni Kullanıcılar
|
arkadaşlar benim 2000 2010 yılları arasında klasörlerim var ve bu klasörlerimin içinde yine sayı ile 1 den 30 kadar isimleri sayı olarak verilmiş klasörlerim var ve herbir klasör içinde ayrı bir jpg var. yapmak istediğim yıllar formumdan 2000 ie 2010 yılları arasında bir yıla tıkladığımda bana o yıla ait klasörün içinde gidip ve 1 den 30 a kadar olan klasörlerin içindeki resimlere sayı ile link verecek. şimdilik tek bir klasör içinde bunu yaptırtabiliyorum. ama dinamik hale getirip hangi yıla tıkladıysam o klasörün içine gidip resimlere link vermesini istiyorum. kodu gönderiyorum bunu nasıl yapabilirim.
teşekkürler...
<% i = 0 kk = 0 response.write "<h3>Files</h3>" response.write "<U>No.</U> <U>Size</U> <U>File Name</U><P>" Set objfilesysob1 = server.createobject("scripting.filesystemobject") set colfoldername1 = objfilesysob1.getfolder("C:/inetpub/wwwroot/yillar/2006/1") set vfiles1 = colfoldername1.files for each vfileitem1 in vfiles1 kk = Left(vfileitem1.name, (Len(vfileitem1.name) - 0)) if vfileitem1.size <> 0 then i = i+1 if i < 10 then response.write " " 'align back the listing end if response.write "<font color=red>" & i & "</font> <font color=blue>" & round(vfileitem1.size/1024, 0) & "KB</font></td>" if (vfileitem1.size/1024) < 99 then response.write " " ' these are to keep the columns aligned end if if (vfileitem1.size/1024) < 999 then response.write " " end if if (vfileitem1.size/1024) < 9999 then response.write " " end if klump = vfileitem1.name klump = Replace(klump, " ", "%20", 1, -1, 1) response.write " <A href=" & klump & ">" & kk & "[/url]<BR></tD></TR>" ' this displays a link to the site/ftp...in this case, mines is ftp
end if next %>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |