|
|
|
Yazan
|
Konu: Submit (Okunma Sayısı 446 defa)
|
alikus
Yeni Kullanıcılar
|
 |
Submit
« : 15, 2007, 03:24:19 am » |
|
Merhaba benim şöyle bir sorunum var select nesnelerinin onchange olaylarında çalışan javascript fonk. larım var bunları aşağıya yazdım. ilcebulbireysel() fonksiyounu çalışınca hata oluşuyor ve submit fonksiyonu gerçekleşmiyor. Ama ilcebul() fonksiyounu çalışıyor. Ben aralarında bir fark göremedim. Oluşan hata da ise şöyle Hat:11 Karakter:3 Hata: Nesne bu özellik veya yöntemi desteklemiyor. Kod:0 yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
<script language="javascript"> function ilcebulbireysel() { uyeguncelle.action="hesabim.php"; uyeguncelle.submit(); }
function ilcebul() { hizliarama.action="hesabim.php"; hizliarama.submit(); } </script>
<form method="post" name="uyeguncelle"> <select style="width:130px" name="ilformbireysel" onchange="ilcebulbireysel()"> </form>
<form method="post" name="hizliarama"> <select style="width:130px" name="ilhizli" onchange="ilcebul()"> </form>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyq1
|
Aşağıdaki gibi dene; çalışır büyük ihtimalle.
Bi de javascript hatalarını firefox ile daha ayrıntılı görebilirsin(Araçlar >> hata konsolu). ie bu konuda aşırı yetersiz.
<script language="javascript"> function ilcebulbireysel(obj) { obj.form.action="hesabim.php"; obj.form.submit(); }
function ilcebul(obj) { obj.form.action="hesabim.php"; obj.form.submit(); } </script>
<form method="post" name="uyeguncelle"> <select style="width:130px" name="ilformbireysel" onchange="ilcebulbireysel(this)"> </form>
<form method="post" name="hizliarama"> <select style="width:130px" name="ilhizli" onchange="ilcebul(this)"> </form>
|
|
|
|
|
|
Übkgkdd.
|
|
|
alikus
Yeni Kullanıcılar
|
Dediğin yöntemi denedim. Aynı sorun devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obareey
|
document.forms["form_adı"] şeklinde dener misin bir de. hatta şu şekilde tek fonksiyonla da halledebilirsin. <script language="javascript"> function ilcebul(formadi){ var form=document.forms[formadi]; form.action="hesabim.php"; form.submit(); } </script> <form method="post" name="uyeguncelle"> <select style="width:130px" name="ilformbireysel" onchange="ilcebul('ilformbireysel')"> </form>
<form method="post" name="hizliarama"> <select style="width:130px" name="ilhizli" onchange="ilcebul('hizliarama')"> </form>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|