|
|
|
Yazan
|
Konu: mysql acil yardimmm (Okunma Sayısı 569 defa)
|
akrep123
Yeni Kullanıcılar
|
merhaba ben mysql de veritabani yaptim ama localhosta ne yazmam gerektigini bir turlu anlayamadimm mesala bilgisyarimin adi " akrep" onu yazmam gerekiyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkElder
|
localhost kısmı localhost olarak kalabilir. veya 127.0.0.1 yazabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akrep123
Yeni Kullanıcılar
|
sagol...peki ben html sayfasinda kayit yaparken http://localhost/kayit.html saysini cagiriyorum kayit islemlerini doldurup gondedikten sonra kayit yapilamdi diye bir mesaj geliyor..sebebbi ne olabilir.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akrep123
Yeni Kullanıcılar
|
ben html sayfasi uzerinde kayit yaptira bildim ama mysql den baktigimda kayitlar gorunmuyor ama tabloda rowslarin oldugunu goruyorum ama kayitlar gorunmuyor..neden olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akrep123
Yeni Kullanıcılar
|
cevap verecek olan var mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
isersen bütün kodları buraya yaz. yardımcı olalım.. html ve php kodlarını..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akrep123
Yeni Kullanıcılar
|
sagol arkadas ben onu cozdum ama simdide kayit silme isleminde sorun var
kodlar <?php MYSQL_CONNECT("localhost","root","123123") OR DIE ("Veritabanina baglanamadi"); @mysql_select_db("base") or die("Veritabani bulunamadi"); if (mysql_query("DELETE FROM kayit1 WHERE kullaniciadi =$_kullaniciadi")) { echo "kayit silindi..."; } else { echo "kayit silinemedi…"; }
?>
html kodlari
<html> <body> <FORM METHOD="get" ACTION="sil2.PHP"> <p>Kayit Nosu:<input name="kullaniciadi" size="20" type="text"> <input type="submit" value="Sil" name="Sil"></p> </FORM>
</body></html> benim anlyamadigim hata nerde gayet dogru gorunuyor
cevaplariniz i
bekliyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bijehr
|
or die küçük harfle yaz..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19, 2007, 10:20:20 pm Gönderen: bijehr »
|
|
|
|
|
|
mcwebteam
|
<?php
if (mysql_query("DELETE FROM kayit1 WHERE kullaniciadi ='".$_GET['kullaniciadi']."' LIMIT 1"))
?>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |