|
|
|
Yazan
|
Konu: Google Reklamları (Okunma Sayısı 720 defa)
|
|
Besiroglu
|
okul tatilinden dolayı nete pek giremedim girdiğimde google reklamları uçmuş benlik bir sorunmu var herkeste aynı sorun varmı
Google reklamları kaldırdımı birşeyler bilen varmı
|
|
|
|
|
|
Kim o gözlerindeki yabancı
|
|
|
|
enginna
|
hayır kaldırılmadı devam ediyor. bazı bilgisayarlardaki virüs programları engelleyebiliyor google reklamlarını
|
|
|
|
|
|
bir fikrim var. internetteki siteleri kaydeden bir site yapalım. isteyen bu siteler içinde arama yapsın. sitenin domaini'de google.com olsun nasıl? 
|
|
|
|
Besiroglu
|
http://www.google.com.tr/intl/tr/ads/index.html bu sayfayıda çamayınca bende başka nedeni var dedim virüs programları bu sayfanın açılmasınıda engelliyor  paranoyak oldum hiç virüs trojan a karşı koruma programları yüklemezdim.. ama bilgisayar yavaşlayınca ve taratınca 30 bin tane bulunca ne varsa artık yüklüyorum bilgisayara dediğin gibiymiş hepsini kapatınca açıldı. saol
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14, 2007, 07:59:26 am Gönderen: Besiroglu »
|
|
Kim o gözlerindeki yabancı
|
|
|
|
enginna
|
rica ederim. google bir çözüm bulsa bu işede artık 
|
|
|
|
|
|
bir fikrim var. internetteki siteleri kaydeden bir site yapalım. isteyen bu siteler içinde arama yapsın. sitenin domaini'de google.com olsun nasıl? 
|
|
|
|
Quadim
|
virüs trojen den dolayı mı google reklamları gorunmuyor ? ben tam anlamadım. eger oyle ıse mantıklı bırsey. ki ben firefox addblock eklentısıyle goolge reklamlarını gostermemesını ıstıyorumda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mky2mky
PHP Öğrencisi
|
Bu arada Quadim'in bahsettiği addblock eklentisini yeni keşfettim gerçekten çok güzel
|
|
|
|
|
|
Eğer web siten varsa ve sitene SAYAÇ, ZİYARETÇİ DEFTERİ, ANKET veya "ÖZLÜ SÖZLER" eklemek istiyorsan; www.SiteAraclari.com
|
|
|
|
 |
|