Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 05:53:03 pm
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17916 Üye
Son üye: zazaa
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Diğer Programlama Dilleri Yardım Forumu  |  Sizce hangisi? Phyton mu Ruby On Rails mi? « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Yazan Konu: Sizce hangisi? Phyton mu Ruby On Rails mi?  (Okunma Sayısı 2672 defa)
LORDTEK
LORDTEK
PHP Öğrencisi
*

LORDTEK

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Sizce hangisi? Phyton mu Ruby On Rails mi?
« Yanıtla #15 : 30, 2007, 03:35:36 pm »

Sorduğun sorunun cevabı için python derim.

Ama gene de C# ile aranı açma bence Smiley Çok tatlı bir dil.

Bazen muhabbeti geçiyor şu dil mi iyi yoksa bu dil mi diye. @andelek'in dediği gibi "hangi dilde işini daha rahat halledebileceksen ve hangisinde daha mutlu oluyorsan" o dildir en kaliteli ve esas dil...

LORDTEK
oguzdre4m
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 06, 2007, 05:39:39 am »

bence ikiside degil java , c# yada c++ Wink
neden python on bunları ezer geçer pythonu bikere her sistemde kullanabilirsin.hemde çok güçlü bir dildir.web programcılığıda yapabilirsin.google , yahoo gibi büyük sistemler pythonu kullanıyo yani
« Son Düzenleme: 06, 2007, 05:45:20 am Gönderen: oguzdre4m » Logged
grkn
[grkn]
Yeni Kullanıcılar
*

PHP - M¥$QL »» ®©

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 15, 2007, 04:43:15 pm »

Azcık Ruby, Azcık Python kurcalamış biri olarak. Ruby ile web programlaması yapmak için en pratik ve verimli yol ruby on rails framework'ü diğer yandan python ile web uygulamaları geliştirmek için en verimli yol da benim görebildiğim kadarı ile django framework'ü.. aslında temelde rails ile django'nun mantığı birbiri ile aynı gibi duruyor ancak django daha bi pratik geldi bana.. Ben en son meraktan Mustafa Beşer'in python kitabını aldım pusula yayıncılık,2. baskı güzel bir kitap her ne kadar şuan 2.5 sürümünde olsa da o 2.2'ye göre anlatıyor ama yinede anlatıyor Smiley Dil olarak yorumlarsak PHP'ye kıyasla Ruby'de, Python'da acaip pratik ve işleri kısalaştıran diller.. Son olarak benim tercihim Python'dan yana Smiley

htttp://www.gurkanoluc.com | kişisel blog...
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.