|
|
|
Yazan
|
Konu: Sizce en iyisi hangisi olur ? (Okunma Sayısı 1033 defa)
|
bagbag
Yeni Kullanıcılar
|
Merhaba arkadaslar ben yurt disinda yasayan biriyim turkiyede 256 lik bir baglantiya odedigim para nin yarisi ile burada 24Mbit internetim var 1Mbit upload i var ocak ayi itibari ile 100Mbit olacak 10Mbit upload i olacak bu hatti degerlendirmek istiyorum.sizce neler yapabilirim.Yalniz bu adsl degil kablo net bir farki olurmu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Olmaz, kendi serverınızı kişisel sayfanız için oluşturabilirsiniz rahatlıkla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deja_wu
|
Rahatlık ile Hostin hizmeti vs. hizmetler verebilirsiniz.. TR ye ne zaman gelecek acaba merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan
Serkan Ceylani
Admin
|
Taaa ki birisi kurdugunuz sunucuyu istenmeyen e-postalar gondermek icin kullanip da size mesajlar gelmeye baslayana kadar... 24 saat acik internet baglantisi ve bazi hizmetler vereyim diyorsunuz. Basinizi belaya sokabilirsiniz ve yurt disindaki cezalar ayni baglanti hiziniz gibi Turkiyedekini katlayacaktir  Biz evimizdeki sunucuyu kullaniyoruz ama e yaptigimizi iyi biliyoruz.Her gun bakiyoruz kim geliyor kim gidiyor diye... Serkan
|
|
|
|
|
|
İletişim: xmpp:serkan@member.turk-php.com (Jabber) (Lütfen sorularınızı forum içinde sorunuz.) Arşiv: http://arsiv.turk-php.comSerkan
|
|
|
bagbag
Yeni Kullanıcılar
|
Nasil yani ben bir kazanc elde etmedikten sonra kim bana ne yapabilir ki.He dediginiz gibi dns ler uzerinden spam yaparlarsa suc olabilir.ama bunu da onlemenin bir yolu yokmu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|