Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 09:48:07 pm
42720 Mesaj 8081 Konu Gönderen: 17918 Üye
Son üye: tlord
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  HTML & JavaScript & XML Forumu  |  Javascript stream video player ariyorum. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Javascript stream video player ariyorum.  (Okunma Sayısı 403 defa)
mustklc
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
Javascript stream video player ariyorum.
« : 03, 2007, 03:09:07 pm »

arkadaslar bana youtube gibi web üzerinden video dosyasını bir yandan yuruturken diger yandan da yukleyen bir player lazim.  sanirim bun da streaming deniyor.

normalde web uzerinde kullandigim <object> imli media player isimi gormuyor. cunku dosyanin tamami yuklenmeden yurumuyor. bana bir yandan yuruken diger yandan da dosyayi yukleyecek lazim. Yani youtube gibi

once flash tabanli cözümleri arastirdim. buarada karsima 2 sorun cikti. birincisi video dosyasi illaki flv formatli olacak , ki bu her zaman olamayacak. diger sorun ise flash' a php sayfamdan veri gonderecek kadar action script bilmiyorum . yani flasha git su dosyayi yurut diyemiyorum.

javascritpli alternativlere baktim. ve bir kac tane de cozum bulum. fakat hicbiri adi gibi streaming yapmiyor. asagida bulduklarimdan biri var mesela:
http://www.webreference.com/js/column51/install.html

buaradaki ornek de stream yapmiyor. yani dosyanin tamami yuklenmeden yurumuyor.

Sizin bu konudaki fikir ve onerileriniz nedir. Acil olarak bana bir player lazim. projem askiya alinacak nerde ise bu player sorunu yuzunden. yardimlarinizi bekliyorum.

online alisveris: www.akntarz.com
BÖTE forum: www.maxibote.com
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.