|
|
|
Yazan
|
Konu: C de hazırladığım programı bilgisayarda simule edebilir miyim ? (Okunma Sayısı 787 defa)
|
merakli
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar öğrenmek istediğim şu (elektronikten fazla anlamıyorum öyle deney edevatım da yok ) bildiğim kadarıyla C dilinde step motorları ve daha birçok elemanı kontrol edebiliyoruz. Ben de deneyerek öğrenen bir insanım ama sanal ortamda bunları deneyerek öğrenemiyorum. Acaba bildiğiniz böyle bir program var mı? yani içinde devreleri, portları, step motorları simule eden yazdığım programın çalısıp çalısmadığını elektronik eleman düzenlemeden sanal ortamda test edebileceğim open source veya free bi program var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim :-)
|
|
|
|
|
|
en sevdiğim js kodu: setTimeout
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
bildiğim birkaç program var, isimlerini vereyim, siz araştırırsınız artık; electrom3d (bu güzel bir program, ama sadece basit devre elemanlarıyla işlemler yapabiliyorsunuz.), electronic workbench, protel, electronic silent gibi. kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
bildiğim birkaç program var, isimlerini vereyim, siz araştırırsınız artık; electrom3d (bu güzel bir program, ama sadece basit devre elemanlarıyla işlemler yapabiliyorsunuz.), electronic workbench, protel, electronic silent gibi. kolay gelsin.
electronic workbench <== işte bu buna tamamen katılıyorum. harika professional bir program  lisede bununla calısıyordum güzel calısıyr. kullanımıda basit anlayabilirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merakli
Yeni Kullanıcılar
|
samety ve zombie ilginiz için tesekkürler. workbench programını duymustum. ama hazırladığım programları simule edebileceğini bilmiyordum. sağolun.
|
|
|
|
|
|
en sevdiğim js kodu: setTimeout
|
|
|
|
 |