|
|
|
Yazan
|
Konu: En genel internet programlama dili hangisi ? (Okunma Sayısı 955 defa)
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
hazırladığınız web sitesi serverda çalışacağı için hangi server olduğu farketmez aslında, asp ile hazırlanmış bir siteyi bütün işletim sistemerlnde tarayıcınızla açabilirsiniz çünkü sitenin hangi dil ile çalıştığı sadece sitenin barındığı serverin özelliklerine bağlı, ama local bilgisayarımda da çalışsın diyorsaniz o zaman php nin asp den çok fazla kolay tarafı var, perl php ve asp ye göre daha yeteneklidir ama öğrenmesi bu ikisinden çok daha zordur, o yüzden php yi tavsiye ederim, linux veya windows local bilgisayarınızda istediğiniz gibi kurup kod yazabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
tabiki php kullanmalısın, bence tabi 
|
|
|
|
|
|
ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
|
|
|
|
eburhan
|
PHP - APACHE - MySQL üçlüsünün çalışmadığı platform yok gibi Bu nedenle en iyi seçim PHP şu anda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engin
Admin
|
bence php ile birlikte ruby, ptyhon ve java'yı da inceleyin
|
|
|
|
|
|
Engin Dumlu engin ~ turk-php.com achilles ~ member.turk-php.com
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
ya ajax engin ?
 ajax Dilmi ? Benim Bildiğim Ajak teknikti. !!! yanılıyor muyum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
AJAX dil değil  AJAX için JavaScript dilini bilmen yeterli. Eğer verileri XML ile işleyeceksen, XML dilini de bilmen gerekiyor ama şart değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
ajax hakkında dun bılgım oldu. Fazlamesaiden bir yazı okudum. ondan sonra dıl olmadıgını anladım  samety yanılmıyorsun ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
genc_simyaci
Yeni Kullanıcılar
|
bende bu konuda karasızlık yaşadım önce asp öğrenmeye başladım sonra vazgeçtim php ye geçtim pişman değilim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|