|
tradbak
|
sitem hacklendi
kim hacklediyse ellerine sağlık...
ftp, cPanel hepsini ele geçirmiş full silmiş....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Geçmiş olsun kardeş de neden buraya yazdın anlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
içimi dökmek için buraya yazdım kusura bakma...
bir daha bu tür durumlarla karşılaşmamak için sizce ne yapabilirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Güvenlik önlemlerini arttırman gerekli ama bu da yeterli degil yapmak ıstedıklerı zaman yapıyorlar. Acık bırakmamaya calıs en azından lamerlere yem olmazsn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
açık burakmamak için ne yapmak gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Kullandıgın sistemlerin updatelerini hemen yapman gerek bunları yakından takıp etmen gerek Kendin bir şeyler yapıyorsan Kendini geliştirmeden sakın bu işlere bulaşma derim.. Saygılarımla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
vallahi site tasırımı hakkında bi bilgim yok. sadece kendime ait bi sitem olsun dedim. bi host firmasıyla anlaştım. elimdeki herşeyi paylaşıma sundum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
kendini ne olursa olsun geliştirmelisin. Parayı baskalarına odemek yerıne kendını gelıstırebılırsın bu zekilik var sende ben buna ınanıyorum. Senın PHP tasarımccılardan neyin eksik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
ilginiz ve alakanız için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Benim ilgisizlikten ve tembellikten hacklenmişti  Birkaç bug vardı, açık vardı kodlarımda ama tembel bir insan olarak bunları yamamayınca gel gör ki en sonunda veritabanımı patlattılar  Çalışkan ve düzenli de olmak lazım oluyor bazen yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tradbak
|
ne gibi açıklar vardı mesela. bende de varsa o açıklar ve buglar kapatmaya çalışayım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
post edilen formlarda girilen veriyi kontrol ettirmemiştim scriptimde. bu yüzden sql injection yapılabilirdi mesela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allow-Man
Alaattin Kahramanlar
PHP Öğrencisi
|
Adım Anti-Nuke'e çıkacak ama benim ilk ve tek hack olayım Nuke kullanırken olmuştu, zaten onun muhabbetine bile gerek yok. Tradbak senin hacklenen site Nuke değil di dimi? Versiyon 8 olacak Nuke'ün adam sitesinde anket açmış, Nuke'ün yeni versiyonunda ne olsun diye; yazmış "Full CSS Support" "More modules" bir de eklemiş utanmadan "More bug fixes". Bu nedir ya, şaka gibi; bug fix bir feature değildir ki; insanlar ona rağbet etmese bazı bug'ları temizlemeyecek misin  Nuke'e selam, Joomla'ya devam 
|
|
|
|
|
|
while(1) work;
|
|
|
|
tradbak
|
PhpNuke 7.9 idi. şimdi PhpNuke 7.8 Kuruldu. Daha Tasarımı Bitmedi. İlginçtir Saldırılar Devam Ediyor... Tasırımı Bile Tam Bitmemiş Bir Siteden Ne İsteniyor Anlamadım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allow-Man
Alaattin Kahramanlar
PHP Öğrencisi
|
Hocam yapma, kendine edersin Nuke'den kurtul biran evvel. Joomla kullan İçerik Yönetim Sistemi lazımsa.. www.joomla.orgwww.joomlaturkiye.orgPhpNuke 7.9 idi. şimdi PhpNuke 7.8 Kuruldu. Daha Tasarımı Bitmedi. İlginçtir Saldırılar Devam Ediyor... Tasırımı Bile Tam Bitmemiş Bir Siteden Ne İsteniyor Anlamadım..
|
|
|
|
|
|
while(1) work;
|
|
|
|