|
|
|
Yazan
|
Konu: ŞİFRE DEĞİŞTİRME (Okunma Sayısı 831 defa)
|
alibulut
Yeni Kullanıcılar
|
ARKADAŞLAR KONTROL PANELİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMEM GEREKN BİR SİTE VAR FAKAT BUNUN İÇİN KONTROL PANELİNDE BİR BÖLÜM YOK.BUNU KAYNAK KODLARIYLA YAPMAK ZORUNDAYIM.BUNUN İÇİN HANGİ PROGRAMI KULLANMALIYIM VE NASIL BU KODLARA ULAŞABİLİRİM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER(FIRSATI OLAN ARKADAŞLAR BANA MAİL ATARSA SEVİNİRİM (MAİL:cirkinkral1919@hotmail.com)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
admin paneline login olmak için kullandığınız sayfanızı mesela ( login.php, admin.php vs. ) bir ftp programı kullanarak serverdan indiriniz, ve bu dosyayı en basitinden Not defteri ile açabilirsiniz, ve kodları inceleyiniz , sanırım ordaki kodlar sizi yönlendirecektir.
sizin verdiğiniz bilgilerden ancak bu kadar yardımcı olabiliriz. kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
|
|
|
alibulut
Yeni Kullanıcılar
|
BEN O YÖNTEMİ DENEDİM AMA ŞİFRE ORDA YOKTU KULLANICI İSMİDE YOKTU BİLDİĞİNİZ BAŞKA BİR YÖNTEM VARSA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kGlz
|
phpmyadmin içinden admin şifersinin ve kullanıcı adının olduğu tabloyu bulup oradan değiştirebilirsiniz..kolay gelidsn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
oda buyuk bir ihtimalle md5 ile sifrelenmiştir. eğer myphpadmine ulasabılıyorsanız oradan admin kullanıcı yaratmak daha kolay olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demon
|
oda buyuk bir ihtimalle md5 ile sifrelenmiştir. eğer myphpadmine ulasabılıyorsanız oradan admin kullanıcı yaratmak daha kolay olacaktır.
md5 olsun... önce kendi şifresinin md5 hashini oluşturur. sonra tablodan o hashi kendi hashi ile değiştirir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
md5 olsun... önce kendi şifresinin md5 hashini oluşturur. sonra tablodan o hashi kendi hashi ile değiştirir. evet arkadas hashini olusturmayı bılıyorsa bu yollada sıfreyı alabılır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alibulut
Yeni Kullanıcılar
|
peki bu phpmyadmine nasıl ulaşcaz ben cpanele falan giriyorumda phpmyadminle ilgili bende bir bilgi yada falan yok bu bilgileri nasıl elde ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SkorP
|
hosting i aldigin sirkete yada o sitenin kontrol panelini yapana mail at yada tel et degissin, hangi sistemin oldugu bile belli degil ondan nasil cozeceginide burdakiler bilemez. phpmyadmininde nerde oldugunu bilmiyorsan girsende bulman o sifreyi zor;)
|
|
|
|
|
|
<?php echo "nobody is perfect"; ?> http://www.skorp.eu.... klavyesi olan kendini phpci zanmaya basladi nere gidiyor bu php .....
|
|
|
digifuzyon
Yeni Kullanıcılar
|
aşagıdaki kodda sira degiskeni adminin tablodaki id nosu tasbloda adminin bulundugu tablo olacak $sira=1: $tablo="tablo"; $yeni_sifre=md5("senin yeni sifren"); $sifre_degis="update $tablo set sifre='$yeni_sifre' where id='$sira'"; if(mysql_query($sifre_degis)) { echo"degisti";
}
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |