Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 06:19:24 pm
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17917 Üye
Son üye: halukakin
Turk-Php.Com Forum  |  Turk-PHP  |  Sizden Bize  |  Anket koyamıyorum madem boyle bir şekilde istedigim bilgiye ulasmaya calısayım « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Yazan Konu: Anket koyamıyorum madem boyle bir şekilde istedigim bilgiye ulasmaya calısayım  (Okunma Sayısı 1335 defa)
Quadim
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Anket koyamıyorum madem boyle bir şekilde istedigim bilgiye ulasmaya calısayım
« Yanıtla #15 : 02, 2007, 09:46:31 pm »

samety konunu bırakmadın dimi Tongue
samety
Ziyaretçi

E-Posta
Ynt: Anket koyamıyorum madem boyle bir şekilde istedigim bilgiye ulasmaya calısayım
« Yanıtla #16 : 05, 2007, 02:03:12 am »

Ya benim Yapmak istedigim şöyle birşeydi yinede yapıcam ama ne kadar istek olur gibi bi araştırma yapmak istedim.
internet üzerinde kategorileme şeklinde değilde magazada gibi bir hareketli 3 boyutlu tarzı bir alış veriş sitesi yapmaktı magazada gibi internet üzerinden eglenceli bir alışveriş sitesi yapmaktı.Ama boyle üstü kapalı bir anket yapınca klimse ortunun altındaki kısmıyla alakalı bir cevap vermedi :s
Quadim
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Anket koyamıyorum madem boyle bir şekilde istedigim bilgiye ulasmaya calısa
« Yanıtla #17 : 05, 2007, 02:13:30 pm »

projene baslama yolun bence cok yanlıs.yetersiz bilgiyle bizden anket istiyorsun. inan boyle bir proje warlıgın altında bir anket yapsan gercekten tatmin edici sonuclar alabılırdın. ortuyu gormeden altından bıze soru sormussun :$ neler yapmıssın sen ya Smiley internet ortamından grafik arayuzu kullanılarak hos bır calısma olabılır ama ınternet ortamında bunu destekleyebılecek ınternet alt yapısının turkıyede olduguna ınanıyorsan. paketlerde onlarca dengesız verı aktarımı olacaktır magazalar 3d olarak yuklenırken.
samety
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #18 : 06, 2007, 02:12:30 am »

3d tarzı dedim göz yanıltması gibi düşünüyorum.
ve yüklemelere gelince ya resimler yüklüyse Smiley
Quadim
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 06, 2007, 04:55:27 am »

evlere cd ile resim pack lerimi dağıtacaksın ?
urunler bi kere mi yuklenecek ? yani her hangi bir değişim oldugunda ne olacak?
baştan download mı bekleyecegız site yuklensınde gezelım dıye ?
samety
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #20 : 06, 2007, 11:05:19 am »

hehehe Smiley ne güzel soru soruyosun sen Cheesy
yoq ya oyle deil ama anlatamıyorum suan.
bakalım bişeyler ortaya cıkarayım o zaman inş bişeyler gösterebilirim Smiley
şimdilik burda duralım .
inş bu projeye vakit ayırırımda bişeyler yaparım. vakit yoq yapmaya Tongue
Quadim
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 07, 2007, 02:46:47 pm »

Yok sorular bi yana merak ettim. Pek yapabilecegim birşeyin oldugunu dusunmuyorumda. Yinede yardımcı olmak isterim bilgin olsun. Bu arada sorulara bakma Smiley Konunun basindan beri yanlıs anlaştık durduk Smiley Değişiklik olsun dedim
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.