|
|
|
Yazan
|
Konu: Anket koyamıyorum madem boyle bir şekilde istedigim bilgiye ulasmaya calısayım (Okunma Sayısı 1335 defa)
|
|
Quadim
|
samety konunu bırakmadın dimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
Ya benim Yapmak istedigim şöyle birşeydi yinede yapıcam ama ne kadar istek olur gibi bi araştırma yapmak istedim. internet üzerinde kategorileme şeklinde değilde magazada gibi bir hareketli 3 boyutlu tarzı bir alış veriş sitesi yapmaktı magazada gibi internet üzerinden eglenceli bir alışveriş sitesi yapmaktı.Ama boyle üstü kapalı bir anket yapınca klimse ortunun altındaki kısmıyla alakalı bir cevap vermedi :s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
projene baslama yolun bence cok yanlıs.yetersiz bilgiyle bizden anket istiyorsun. inan boyle bir proje warlıgın altında bir anket yapsan gercekten tatmin edici sonuclar alabılırdın. ortuyu gormeden altından bıze soru sormussun :$ neler yapmıssın sen ya  internet ortamından grafik arayuzu kullanılarak hos bır calısma olabılır ama ınternet ortamında bunu destekleyebılecek ınternet alt yapısının turkıyede olduguna ınanıyorsan. paketlerde onlarca dengesız verı aktarımı olacaktır magazalar 3d olarak yuklenırken.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
3d tarzı dedim göz yanıltması gibi düşünüyorum. ve yüklemelere gelince ya resimler yüklüyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
evlere cd ile resim pack lerimi dağıtacaksın ? urunler bi kere mi yuklenecek ? yani her hangi bir değişim oldugunda ne olacak? baştan download mı bekleyecegız site yuklensınde gezelım dıye ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
hehehe  ne güzel soru soruyosun sen yoq ya oyle deil ama anlatamıyorum suan. bakalım bişeyler ortaya cıkarayım o zaman inş bişeyler gösterebilirim  şimdilik burda duralım . inş bu projeye vakit ayırırımda bişeyler yaparım. vakit yoq yapmaya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
Yok sorular bi yana merak ettim. Pek yapabilecegim birşeyin oldugunu dusunmuyorumda. Yinede yardımcı olmak isterim bilgin olsun. Bu arada sorulara bakma  Konunun basindan beri yanlıs anlaştık durduk  Değişiklik olsun dedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|