|
|
|
Yazan
|
Konu: html sayfasına yazdır butonu (Okunma Sayısı 807 defa)
|
murathanouz
Yeni Kullanıcılar
|
arkadaşlar ben sayfaya yazdır buton yapmak istiyorum ama bu butona basıldığında sayfanın yapısnı yataya çevirip kenar boşluklarınıda benim istediğime göre ayarlayıp birde alt ve üst bilgilerde istediğim yazıların yazılarak yazdırılmasını ve yazdır butonununda yazdırılan belgedede görünmesini istemiyorum.çok şeymi istiyorum acaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murathan
Yeni Kullanıcılar
|
yok mu bu konuda bir bilgisi olan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
body{ margin:0 auto; padding:0; font-family:"Times New Roman",Serif; background:#ffffff; color:#000000; } #container{ margin:2%; width:auto; float:none !important; }
#main{ float:none !important; }
#logo h1{ margin:0 0 10px 0; }
#toptabs, #navitabs, #sidebar, .hide{ display:none; }
#content img{ display:none; }
a{ text-decoration:underline; color:#0000FF; }
bir yerden buldum .css ile sekınlendırebılırsın. ve print alınan sayfa senın sekıllendırıgın gıbı cıkar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murathanouz
Yeni Kullanıcılar
|
yok zaten görünümde bir sıkıntı yok.kenar ayarlarını felan yapıyorum.ama explorerin yazdır komutunda default olarak sayfa dikey ve kanar boşlukları fazla oluyor.bunu engellemekistiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
explorerin yazdır komutu ile firefox un yazdır komutu aynı çıktıyı mı verecek ? Bende buna bı bakmalısın. Mozilla kullananların sayısı her gecen gun artıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burack
Yeni Kullanıcılar
|
explorerin yazdır komutu ile firefox un yazdır komutu aynı çıktıyı mı verecek ? Bende buna bı bakmalısın. Mozilla kullananların sayısı her gecen gun artıyor.
bırakta onuda mozilla düsünsün artık. Sıkıntı Html kodundan kaynaklanan bi sıkıntı degilki, Mozillanın yetersizligi ve mozilla kullananların sayısı sadece türkiyede artıyor. Her gecen gün mozillanın bi patlagını duyuyoruz zaten. Buna ragmen kullananlar warsa mozillayı sırf hızlı die ne dielim onlarda yazdırmasın. yada mozilla elini cabuk tutsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|