PHYSiCaL_MeM
Yeni Kullanıcılar
|
bence sorun yok onemli olan bilgi akışı, renkler de gayet hoş ve göz yormuyor. Herşeyiyle mükemmel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aziz
|
aşağıdaki "sonraki" butonuna basınca başka bir konunun 2. sayfası geliyor. Bilgilerinize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Alt sol taraftaki butonu kullanırsan problem olmaz  [2] , gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
o 2. sayfanın gelmesinin sebebi, o mesaja atılan ve sizin görmediğiniz en son mesaja gitmesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sloan
Yeni Kullanıcılar
|
Her şey güzel fakat php renklerdirmede turuncu gibi gözü yoran renkler var.. bir zahmet onlarıda değiştirmisiniz 
|
|
|
|
|
|
.::To ße Or Not To ße::.
|
|
|
|
aziz
|
Turuncu php yorum satirinin standart rengidir. Değiştirilmesi pek akıl karı olmaz sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
yeşil de olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allow-Man
Alaattin Kahramanlar
PHP Öğrencisi
|
|
|
|
|
|
|
while(1) work;
|
|
|
serkan
Serkan Ceylani
Admin
|
Yukaridaki cevaplarimin birinde o dosyadan bahsetmistim...
Sen dedikten sonra tekrar baktim da evt cok kullanisli bir dosya ve yeni hazirladigimiz sitede (makale sistemi felan ile ilgili olan,smf ile butunlesik olacak) orada bu fonksiyonlari kullanarak, ornegin ana sayfada son gonderilen forum yazilarini gosterebilriz,
Serkan
|
|
|
|
|
|
İletişim: xmpp:serkan@member.turk-php.com (Jabber) (Lütfen sorularınızı forum içinde sorunuz.) Arşiv: http://arsiv.turk-php.comSerkan
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Evet sanırım temanın değişimi yetecek. Bu temanın da hoş tarafları var tabi ama Allow-Man'in örnek olarak gösterdiği forumlardaki temalar daha şık geldi bana.
Ayrıca logo ile ilgili başlıklar gördüm. Bu konu da yeni seçilecek temanın beklenmesi daha akıl kârı görünüyor.
İyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Siteyi de açtıktan sonra forumu ona göre dizayn etmeye çalışacağız çok kasıntı fırıldak bir site hiçbir zaman olmadık olmayız da biz sadelikten yanayız o yüzden çok alacalı bulacalı olacağını yine zannetmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Mudkicker haklısın hocam zaten amacımız sitenin görünümü degil daha cok icerisinden alacagımız bilgiler. Bir düşünün : www.php.net Neden kendine alacalı bulacalı bir site yapmadı da ihtiyaclarını karşılayabilecek bir site yaptı ? Çünkü bilgi sunuyorlar görüntü değil..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acayip
|
hala okunmamış say yazıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acayip
|
Yav gözünüzü seviyim değiştirin şunu artık, takıntı oldu bende, girince direk gözüme batıyor okunmamış say yazısı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yns
|
Forum sade ve güzel olmuş , yalnız bu forum yazılımında biz forumda değilken atılan mesajların listesini alabileceğimiz bir adres yok mu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|