Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 13, 2008, 10:22:51 pm
41813 Mesaj 9081 Konu Gönderen: 17481 Üye
Son üye: odemozoo
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Linux/Unix Yardım Forumu  |  Pardus İnternet Bağlantısı « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Pardus İnternet Bağlantısı  (Okunma Sayısı 126 defa)
HeLiSh
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Pardus İnternet Bağlantısı
« : Nisan 09, 2008, 01:15:19 pm »

arkadaşlar gece 12 den beri inat ettim internete baglanıcam diye pardus dan malesef o inat ben inat bağlanamadım. internete baglanmak icin buradaki http://tr.pardus-wiki.org/NASIL:ADSL_USB_modem_kurulumu yazıyı okudum. dediklerini yaptım root girişi yaptım adsl-setup ttnet k.adımı yazıyorum nas0 - no sonra enter sonra ttnet şifrem 2 defa yazıyorum enter güvenlik duvarına 1 yazıyorum ** Summary of what you entered ** Ethernet Interface: nas0 User name: pardus@ttnet Activate-on-demand: No DNS: Do not adjust Firewalling: NONE tam emin değilim ama sanırım bunlar cıkıyor y harfiye basıyorum sonra pencereyi kapatıp konsole giriyorum root girişi direk yapamıyorum yine su yazıyorum root girişi yapıyorum br2684ctl -c 0 -b -a 8.35 şu baglantıyı tutturamıyorum burda duruyorum işte hiç bişey yapamıyorum bi yardımcı olurmusunuz şu baglantımı nasıl yapıcagım hakkında şimdiden cok tşk ederim allah razı olsun yoksa kafayı sıyırıcam inat ettim geceden beri saat 5 oldu halen uyumadım bunu yapmadanda uyumak istemiyorum:( not : modem ismi CNet ADSL USB MODEM modem den kaynaklı olabilir mi acaba bu sorun ?
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: