|
|
|
Yazan
|
Konu: Aktivasyon mailine tiklanmiyor. (Okunma Sayısı 586 defa)
|
Vikont
Yeni Kullanıcılar
|
Merhabalar, Bir uyelik sistemini 6 saatlik $mail function sorunundan sonra aktif ettim. not: (bu arada $mail fonksiyonu calismayan arkadaslarimizin, QK SMTP SERVER programini denemelerini oneririm, program 30 gunluk trial kullanima sahip) Bu uyelik sistemi aktivasyon kodunu maillere yolluyor. Yalniz hotmail haric (neden yollamiyor bilmiyorum cozemedim) yolladigi mail sunucularinda tikladiginiz zaman linkin acilmasi gerektigi halde isleme devam etmiyor ve acilmiyor. ornek olarak asagidan bakabilirsiniz.. http://212.175.19.33/index.php?i=yenikayit%26adim=2%26kullanici=destruck2%26kod=1113479x5g59neden boyle bir hata verir arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum, tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oktay
|
http://212.175.19.33/index.phpsayfası da aynı hatayı veriyor. Web sunucusunun loglarına bakıp hatanın ne olduğunu bulman gerekli. Veya index.php dosyasını bizimle paylaşırsan ona da bir bakabiliriz. oktay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
ya bişe sorucam bu adres satırındaki % işaretlerinin anlamı ne oluyo? bide alıntı eklemede sorun cıkıyor bi ekliyo bi eklemiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
% işaretlerinin anlamı internet explorerda dosya_ismi.html şeklinde yazarsan ve dosya ismi.html şekilde yazarsan farkın döküman yada sitenin içinde kullandıgın .php .html yada herhangi bir uzantılı birşeyde bosluk oldugunu anlatır. Ama buradakinin anlamını bılmıyorum. Dosya isimlerine dikkat etmeni öneririm. Yani boşluklardan kaynaklanabılır. Ayrıca sanrım 32 karekterdi cok uzun olmasınlar.. Kolay gelsın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vikont
Yeni Kullanıcılar
|
Internal Server Error 500 hatasi aliyorum maile gelen onaylama linkine tiklayinca, sizce neden kaynaklanabilir bu olay, daha once ayni scriptlerle sorunsuz bir sekilde kurmustum sistemi. yardimlarinizi bekliyorum.
tesekkurler.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03, 2006, 02:31:21 pm Gönderen: Vikont »
|
|
|
|
|
wodoo