|
|
|
Yazan
|
Konu: turk-php tasarım değişikliği yapabilir mi? (Okunma Sayısı 974 defa)
|
CanDemir
Yeni Kullanıcılar
|
Ben daha önce de bir konuya cevap niteliğinde yazdım ama burada ayrı bir konu başlığı olarak açılsın istedim. Nacizane fikrim turk-php'nin tasarım olarak değişikliğe gitmesidir. Özellikle forum tarzının değiştirilmesi ve yapılabilirse sitenin bir bütün olarak farklı bir havaya sokulması. Yanlış anlaşılmasın mevcut site ve forum tasarımının kötü olduğunu iddaa etmek haddime düşmez. Sadece eğer yapılabilirse tarz değişkliğinin olumlu katkıları olacağı kanaatindeyim. Değişimesini istemediğim şeyler de var, ki bunlar yardım severlik, bazı php forumlarında rastlanan çok bilmişlik taslamanın burda ne şans ki olmayışı, ve mevcut tüm bilgiler. Umarım tasarım değişikliği ile ne anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Hepinize yaşamızda kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
Tasarım gayet sade ve hoş diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oktay
|
CanDemir arkadaşım. Ne tür bir değişiklikten bahsediyorsun biraz detaya girer misin. Değiştirilmesini geliştirilmesini istediğiniz şeyler varsa değerlendirmeye her zaman açığız.
oktay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
Şu anda herkes FORUM'a yüklenmiş durumda. Aslında anasayfadaki MAKALELER bölümü ön plana çıkarılabilir, daha okunabilir bir hale getirilebilir ise forumdaki kirlenmeyi biraz olsun azaltmış olabiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Bunun üzerinde baya tartışmalar yaptık ama gerçekten uzun bir süreç eburhan. (Zaman kısıtlılığından dolayı uzun  ) Sadece tasarımla değil de sistem anlamıyla anasayfayımızı ön plana çıkarmak istiyoruz. İnş. yakında toparlanıp başlayabiliriz.. Ya da yapabilecek arkadaşları bünyemize katıp emekli olabiliriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
forumun bu hali bence iyi, sade kullanışlı. insanlar foruma bilgi için gelir zaten, bir sürü gereksiz grafikle doldurmak yersiz olurdu. ama dediğiniz gibi sitenin özellikle makaleler ve diğer kısımları da ön plana çıkarılırsa çok daha iyi olur. öğrenecek kişi ilk önce araştırma yapmalı, birşeyler okumalı, direk soru sormakla başlanırsa iyi olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
anasayfada yeni makaleler, en fazla okunan makaleler vs... olması faydalı olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
Bence site tasarımı cok hos ve hızlı. Sanırım bence gorsellıkten onemlı olan hızı. Cunku universiten baglanıyorum ve network sistemini pek bildiklerini söyleyemem. Downloadlarda limit yok. Ve 2000 kişi baz alınırsa herkez 1 kb ile download yaparsa yavaslama olur. Ama bu site su anda bende rahatlıkla acılıyor. Ve hosuma gıdıyor.. Ellerinize saglık.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|