|
|
|
Yazan
|
Konu: Javascript Onayı (Okunma Sayısı 947 defa)
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Javascript ile onay yaptım fakat ben Vazgeç butonuna basılınca hiçbir şey yapmamasını ıstıyorum ne yapacagım ?
Buton türü : Submit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acayip
|
Arkadaşım nasıl onay yaptın yani, kodunu buraya yazsaydın hatanı bulmamız kolay olurdu.Sanırım hatan returnu unuttun yani
onClick="return fonksiyon_adı()"
gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
window.confirm <script language="javascript"> function js() { if(!window.confirm('İslemi Onaylıyormusunuz')) { [ Biri bunu durdursun ] }} </script>
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19, 2005, 01:52:40 pm Gönderen: Witkey »
|
|
|
|
|
|
acayip
|
bak şimdi bi örnek yazıyım sana, head tagları arasına : <script type="text/javascript"> function onay(){ return confirm ('Dosya Silinsin mi ?'); } </script> sayfada da : <input type="submit" name="sil" value="SİL" onClick="return onay()"> tabii direk inputa da yazarsın ama bu şekilde istediğin yerde kullanabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
onClick'in yanına neden return yazdık ? Bu arada kod calısıyor tşk ederiim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acayip
|
Arkadaşım çünkü onClick komutuna kendisine dönmesi gereken bir sonuç olduğu bildirilmiyor diğer türlü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
Aslında tam o yüzden değil. OnClick komut değildir.
OnClick tıklama ile oluşacak bir olay (event) dir.
Eğer "return fonksiyon();" şeklinde kullanırsanız fonkisyondan dönen değer onclick olayına dönecektir. Eventler eğer iptal edilebiliyorlarsa, false gelen değerlerde iptal olurlar.
Ayrıca hiç "return" kullanmadan "fonksiyon()" fonksiyonu içerisinde de olayınızı iptal edebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|