|
SysAch
|
Arkadaşlar Öncelikle Herkesin ßayramı Müßarek Olsun. ßir Konu Hakkında Sizlerden Yardım İsteyeceğim...
Video Share Kuracağım ve Sunucuma FFMpeg-PHP Dahil 5-6 Tane Kurulu Modül İstiyor. Diğer Modüllerin Tamamını Kurdum Fakat FFMpeg-PHP'yi Kuramadım...
Adresi : http://ffmpeg-php.sourceforge.net/
Kurulum Hakkında ßazı Kısa Açıklamalarda ßulunmuş Ama Hiç ßir Şekilde Werdiği Kodlar Sunucumda Çalışmıyor.
FFMpeg-PHP Kurulumu Hakkında ßilgisi Olan, ßana Yardımcı Olaßilecek ßirisi War mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engin
Admin
|
kurulum sırasında aldığınız hataları yazarsanız sanırım yardımcı olabiliriz
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin ~ turk-php.com[/color][color=3399CC]achilles ~ member.turk-php.com[/color]PHP5 Hosting
|
|
|
|
SysAch
|
yum update yum install ffmpeg
aracılıgı ile kurdum fakat ffmpegin bulunması gereken dizin
/usr/bin/
dizininde ffmpeg klasoru yok.. bunu nasıl saglayabilirim..
şimdiden tşkkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engin
Admin
|
rpm -qa |grep ffmpeg ile kurup kurmadığınızı kontrol edin eğer yum reposunda paketi bulamıyorsanız http://rpmforge.net sitesinde ffmpeg diye aratıp rpm paketlerini bulabilirsiniz sonrasında http://ffmpeg-php.sourceforge.net deki install adımlarını takip edeceksiniz
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin ~ turk-php.com[/color][color=3399CC]achilles ~ member.turk-php.com[/color]PHP5 Hosting
|
|
|
|
SkorP
|
ffmpeg-php yaninda ffmpeg yide kurmaniz gerekiyor. ikisininde ayni versionda olmasina dikkat ediniz (0.4.9), yoksa aldiginiz hatalari yaziniz caresini buluruz bende cok urasmistim onunla 
|
|
|
|
|
|
<?php echo "nobody is perfect"; ?> http://www.skorp.eu.... klavyesi olan kendini phpci zanmaya basladi nere gidiyor bu php .....
|
|
|
phplover
Yeni Kullanıcılar
|
Ben windows xp service pack 2 üzerinde , wampserver paketini yükledim Nasıl ffmpeg kurabilirim, ben bir iki kulaktan dolma bilgiyle ffmpeg'i usr/bin klasörüne kopyaladım.
aşağıdaki gibi çalıştırmayı deniyorum,
exec("usr/bin/ffmpeg -i test.avi b.fla");
olmuyor. Nasıl kurabilirim acaba?
Amacım yüklediğim avi dosyasını alıp flv formatına çevirmek.
Şimdi sistemi windows üzerinde localhostta hazırlıyorum fakat ileride unix servera yüklemem gerekecek.
Eğer windowsa (wampserver'a ) nasıl yükleyebileceğimi tarif ederseniz sevinirim.
Bir de unix için döküman var mı elinizde,hangi sitelere bakabilirim,ileride lazım olucak ta.
Biliyorum çok şey istedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solskajer
Yeni Kullanıcılar
|
slm arkadaşlar bende aynen iki gündür uğraşıyorum xp wampserver da ffmpeg kurmaya ama bir türlü işin içinden çıkamadım biri yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engin
Admin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
Sanırım PHP 5 desteği yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wodoo
Ziyaretçi
|
Test için windowsa kurdum. Sitesinden indirdiğim dosyada 3 klasör var
php5 klasörü php_ffmpeg.dll php_ffmpeg_20050618_nogif.dll
php4 klasörü php_ffmpeg.dll php_ffmpeg_20050618_nogif.dll
common dll klasörü avcodec.dll avcodec_old_nogif.dll avformat.dll avformat_old_nogif.dll
Hangi php versiyonunu kullanıyorsanız ona göre php.ini ye extension=php_ffmpeg.dll satırını ekleyip php_ffmpeg.dll dosyasını php extensions klaasörüne atmak ve common dll klasöründeki dll leri windows klasörüne yüklemek gerekiyor. php4 ve php5 bende sorunsuz kuruldu ve çalışıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
Benim indirdiğim dosyada bahsettiğin klasörler yok. Sen nerden indirdiysen linki buraya yazabilir misin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wodoo
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsenelupin
|
Selam,
Daha önce Fedora Core 4 üstünde ffmpeg ve ffmpeg-php kurdum.
Kurulum aslında oldukça kolay ancak bir püf noktası var: rpm paketleri "stand-alone" uygulama halinde geliyor oysa ffmpeg-php çalıştırabilmek için ffmpeg'in "gcc --shared" şeklinde paylaştırılmış bir kütüphane olarak derlenmesi gerekiyor, yani yum ile rpm kurmak yerine kaynak koddan derlemek durumundasınız. ffmpeg sitesi cvs'inde güncel kaynak kodları bulmak mümkün. geri kalanı da configure --shared/make/make install.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22, 2006, 08:12:30 am Gönderen: arsenelupin »
|
|
Ubi dubium, ibi libertas
|
|
|
blueromans
Yeni Kullanıcılar
|
Aynı sorunla karşı karşıyayım arkadaşlar mümkünse video çevirirken kullandığınız fonksiyonu yazabilirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|