Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
20, 2008, 12:06:03 pm
42889 Mesaj 8128 Konu Gönderen: 17999 Üye
Son üye: Umut1983
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  HTML & JavaScript & XML Forumu  |  Sabit Dikey Banner « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Sabit Dikey Banner  (Okunma Sayısı 412 defa)
AyBers
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Sabit Dikey Banner
« : 20, 2006, 02:19:22 am »

Arkadaşlar bi haftayı geçti didik didik arıyorum.. Bulamadığım bi olay var içinizden bu şerefe nail olanlar varsa bana bi yardım etsin hele Smiley

www.internethaber.com da bi reklam var sitenin en sağında ve site aşağı doğru hareket etse bile o reklam sabit kalıyor... komikler.com filanda kullanmış... bunu nasıl yaparız ? bi kaç arkadaş dhtml le filan yapılıyor dedi ama ne yaptıysam çözemedim.. yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden tşk...

MeW
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Sabit Dikey Banner
« Yanıtla #1 : 20, 2006, 12:08:11 pm »

CSS kullanarak istediğin elemanın sayfa üzerindeki pozisyonunu belirleyebilirsin. http://www.w3schools.com/css/pr_class_position.asp bu başlığı ((ve bilmiyorsan CSS başlığının geriye kalan kısımlarını)) okuman yeterli olur.

AyBers
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 21, 2006, 10:50:46 am »

dostum bu şekildeyken banner veya kullanıcağım objede kaymakta sayfayla birlikte.. ben sayfanın kayıp banner veya objenin sabit kalmasını istiyorum...

örnek verdiğim sitedaki gibi TIKLA
MeW
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 21, 2006, 09:35:53 pm »

Bu şekil derken neden bahsediyorsun anlamadım ama gönderdiğim başlıkta CSSnin 'position' özelliği ile ilgili tüm seçenekler mevcut. Sabit olmasını istediğin div 'in 'position' özelliğini 'fixed' olarak ayarlarsan sayfanın içeriğinden bağımsız olarak belirlediğin yerde duracaktır.

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.