|
|
|
Yazan
|
Konu: PhpMyAdmin 2.7.0 pl1 de hata (Okunma Sayısı 1149 defa)
|
emindemirtas
Yeni Kullanıcılar
|
PhpMyAdmin 2.7.0 pl1 i kurdum ama çaılştıramadım. Aşağıdaki hataları veriyor. Sebebi ne olabilir?
Parse error: parse error, expecting `')'' in ./libraries/common.lib.php on line 379
Parse error: parse error, expecting `')'' in ./libraries/select_theme.lib.php on line 61
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in d:/program files/abria merlin/apache/apps/phpmyadmin/index.php on line 90
Fatal error: Call to undefined function: pma_generate_common_url() in d:/program files/abria merlin/apache/apps/phpmyadmin/index.php on line 105
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18, 2005, 02:07:50 pm Gönderen: emindemirtas »
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emindemirtas
Yeni Kullanıcılar
|
Tavsiyeniz üzerine 2.7.0 ı kurdum ama yine aynı hatayı veriyor. config.inc.php yi doğru düzenleyemiyorum galiba. Yardımcı olabilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
$cfg['Servers'][$i]['user'] = 'Mysql Kullanici adi'; // MySQL user $cfg['Servers'][$i]['password'] ='Mysql şifresi'; // MySQL password (only needed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emindemirtas
Yeni Kullanıcılar
|
EasyPHP kullanarak sorunu başka yoldan çözdüm. İlgilenen herkese teşekkür ederim... Fakat apache, mysql, php ve phpmyadminin son sürümlerinin kurulumunu açıklayıcı bir dosyaya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Özellikle benim gibi bu işe yeni başlayanlar için... Bilen birinin bunu yapması lazım diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
ufak bır dosya hazırlamıstım phpmyadmin ve mysql ile alakalı belkı ısını gorur DownLaoad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|