yilen34
Yeni Kullanıcılar
|
merhaba arkadaşlar ücretli host almak isitiyorum bunu nereden alabilirm sonra bu host u aqlınca direkt forum haline demi olucak yoksa ben mi forum yazılımını yükliyecem ben yüklşiyeceksem nasıl yükliyecem ve bu forumun güvenlik ayarları host kendisi mi yapacak yoksa ben kendimi ayarlıyacam ve son olrakta bir domain alınacak adres istiyorum sizden biliyorum biraz fazla soru oldu ama ben hiç birşey bilmiyorum bu konuda cevap verirseniz sevinirm Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MercilessTurk
|
Hosting alınca direkt forum halinde olmaz istediğin cms yi yada forumu sen kurmalısın ya da hosting aldığın yer bu işi yapıyorsa ücretini ödeyip yaptırmalısın. Hosting sadece sunucudan doğan güvenlik sorunlarından sorumludur senin yüklediğin forumdaki açıklardan sorumlu değildir. Forum yazılımının güvenliğini sen sağlamalısın devamlı güncellemeleri takip etmelisin. adres olarakta kendi adresim: http://www.kahramanhost.com .
|
|
|
|
|
|
BlogTo follow the path look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master.
|
|
|
yilen34
Yeni Kullanıcılar
|
pek hostu aldıktan sonra nasıl forum haline dönüştürecez yani nasıl forum yazılımını yükleriz....?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Guardian
PHP Öğrencisi
:: dreams may be future!
|
pek hostu aldıktan sonra nasıl forum haline dönüştürecez yani nasıl forum yazılımını yükleriz....?
ilk önce forum scriptini seçmelisin. (ipb, vbulettin, phbb gibi..) daha sonra bu scriptler hakkında geniş bilgi edinmeni tavsiye ederim. Nasıl kuracağına gelirsek, buraya soracağına google'a sormanı tavsiye ederim.. Anlıyacağın her forum scriptinin ayrı kurulum özellikleri ve uygulamaları var. Bu soruların altından kalkamayacak kadar acemiysen ilk önce ücretsiz hostlarla başlamanı tavsiye ederim. güncel açıkların düzenlemelerini yapmak, ve sistemini daha iyi tanımak içinde kurmuş olduğun forum hangi dinamik dil ile yazıldıysa -örneğin php- onun hakkında geniş bilgi edinmeni tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
:: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon project | blog çalışmam
|
|
|
yilen34
Yeni Kullanıcılar
|
ücretsiz forumum vardı önceden ama ücretli hostlar çok farklı oluyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakanaksu
Hakan AKSU
PHP Öğrencisi
|
Arkadaşlar hosting alacaksanız www.atlaspronet.net firmasından uzak durun. Yaklaşık 2 ay önce bir hostin aldım( Almaz olaydım) sürekli sunucularında problem var site hafta enaz 1 gün kapalı duruyor. İlk zamanlar karşılaştığınız sorunlara hemen cevap veriyorlar ama aradan bir, iki ay geçtikten sonra maillerinize cevap dahi vermiyorlar. Siz siz olun bu hosting firmasından kesinlikle ne alan adı nede alan almayın. Ben aldım ve şimdi sinirimden kafayı yiyeceğim. Verdiğim para haram olsun. Başka ne diyebilirimki. Hakkımı bile arıyamıyorum nedenmi? adamlar faturamı bile göndermediler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phparmy
phparmy
PHP Stajyeri

Elektronik imzam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morfeyus
Yeni Kullanıcılar
|
Mrh Arkdaşım Eger Sen Almadınsa Ben Sana Ayarlay Bilir Hemde Forumda Kurarız Sana muhasebe@sureklihost.com ekle konuşalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engin
Admin
|
Türk hosting şirketlerimiz biraz cimri sanırım ipower, godady, 1&1 ... neredeyse normal bir harddisk kadar alan veriyorlar hemde bizimkilerden daha ucuza 
|
|
|
|
|
|
Engin Dumlu engin ~ turk-php.com achilles ~ member.turk-php.com
|
|
|
filmci1
Yeni Kullanıcılar
|
www.yenibirhost.net adresi var orada birçok hosting firması var oradan seçebilirsin. Güzel kampanyalar var birde tıklama başına ücret alabileceğin reklamda veriyor siten için. oradaki hosting firmalarının kampanyaları hoşuna gitmezse istediğin özelliklerde host alabilmek için bedava ilan verebiliyorsun hosting firmaları sana özel teklifte bulunabiliyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fersat
Yeni Kullanıcılar
|
www.calisanhost.net bu firmayı herkeze tafsiye ederim tr sunucuları var. host arıyanlar burayla görüşmelerini isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
http://www.mediatemple.net/kesinlikle burda al derim. sorunsuz çalışıyor. 100 gb alan 1tb trafic ruby, php, mysql, PostgreSQL, sınırsız mail gibi bir çok özelliği var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paradoks
Yeni Kullanıcılar
|
Web Hosting Paketlerimiz Kampanya Paket 1 50 mb Web Alani 1 GB Trafik Sinirsiz Email Sinirsiz SubDomain Sinirsiz Mysql Hesabi Günlük Yedekleme %99 Uptime Senelik:14 Ytl. Kampanya Paket 2 100 MB Web Alani 4 GB Trafik Sinirsiz Email Sinirsiz SubDomain Sinirsiz Mysql Hesabi Günlük Yedekleme %99 Uptime Senelik:20 Ytl. Kampanya Paket3 250 mb Web Alani 5 gb Trafik Sinirsiz Email Sinirsiz SubDomain Sinirsiz Mysql Hesabi Günlük Yedekleme %99 Uptime Senelik:40 Ytl. Kampanya Paket 4 500 mb Web Alani 7 gb Trafik Sinirsiz Email Sinirsiz SubDomain Sinirsiz Mysql Hesabi Günlük Yedekleme %99 Uptime Senelik:60 Ytl. Kampanya Paket 5 1 GB Web Alani 15 GB Trafik Sinirsiz Email Sinirsiz SubDomain Sinirsiz Mysql Hesabi Günlük Yedekleme %99 Uptime Aylik:10 Ytl. Senelik:75 Iletisim satis@adimhost.comdestek@adimhost.comWeb Site: www.adimhost.comSunucu Lokasyon: Almanya-Netdirek Windows Server 2003 Hasan Tokaloglu Saygilarimla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|