|
|
|
Yazan
|
Konu: Phpnuke içinde IPB ? (Okunma Sayısı 1106 defa)
|
EleCtrO
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar PHPNUKE içine forum olarak IPB yi yüklemek istiyorum ancak çözüm bulamadım daha doğrusu IPB yi modul olarak tanıtıyorum ama hem phpnuke e hem IPB ye login gerekiyor ikisinin db lerini birleştiremedim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bi kaynak varmı bu işi nasıl yapcağımı yazan yada bileniniz varsa yazabilirmi IPB yi nasıl PHPNUKE'de forum yerine kullanırım..... şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deja_wu
|
onun için hazır modül yok ise hiç uğraşma bildiğim kadarı ile NUke sadece phpbb destekliyor ama yinede nuke nin sitesinde forumları okumanda yarar var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EleCtrO
Yeni Kullanıcılar
|
malesef phpnuke ün kendi sitesinde forum yok varsada ben bulamadım .. ya aslında yabancı bi kaynakta bulmuştum bunla ilgili bişe ordada nukecops sitesinde bişeler olduğu yazıyordu ama nuıkecops da kapalı sayfa açılmıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EleCtrO
Yeni Kullanıcılar
|
çok teşekkürler bu gerçekten işime yarayacaktır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EleCtrO
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar çok uğraştım ama beceremedim phpnuke üzerindeki değişiklikler tamam ancak bu verilen linkdeki sistem ipb 1.1 için bendeki ise 2.1 herşey tamam ancak ipb nin register.php dosyasını editleyemedim verilenb talimatta Find at the very top of the file:
<?php And on the line below it [b]add[/b]: require_once("../NUKE_IBF_HACK.php");
Find: $DB->query("INSERT INTO ibf_members (" .$db_string['FIELD_NAMES']. ") VALUES (". $db_string['FIELD_VALUES'] .")"); And on the line below it [b]add[/b]: Create_Nuke_User($member['name'], $member['password'], $member['email'], time());
Find: $DB->query("UPDATE ibf_members SET password='".$member['new_pass']."', prev_group='', validate_key='', new_pass='' WHERE id='".$member['id']."'"); And on the line below it [b]add[/b]:
$nuke_user = Get_IBF_User($member['id']); if ($nuke_user) { NUKE_IBF_Lost_Pass($nuke_user, $member['email'], $member['new_pass']); }
diyor fakat elimdegi register.php dosyası farklı bu satırlar yok elimdeki register dosyası .. http://www.tunakart.com/register.rarşeklinde bi çözüm bulamadım malesef.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|