a1101
Yeni Kullanıcılar
|
ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE SİZE SUNU SORMAK İSTİYORDUM;
ŞİMDİ BENİM BİR WEB SİTEM WAR VB FORUMLU (yalnış anlamayın konumuz vb deil sadece php destekli oldu için söyledim.)NEYSE BENİM SİTEMDE KORUMALI SAYFALAR WAR YANİ ŞİFRELİ SAYFALAR FLN TABİ BURALARA BELLİ BAŞLI KİŞİLER GİRİYOR VİPLER FLN YANE BENİM SİZDEN İSTEDİGİM OLAY ŞİFRE KORUMALI SAYFALAR AÇILIRKEN DOGAL OLARAK KULLANICI ADI VE ŞİFRE SORUYOR YAZIP GİT BTONUNA BASTIMMI ULAŞILIYOR İŞTE BENDE BU AŞAMADA YANİ GİT BTONUNA BASTIGI ANDA KULLANICININ NİCKİ ŞİFRESİ ONDAN GİZLİ OLARAK MAİL ADRESİME GELMESİNİ İSTİYORUM
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17, 2006, 10:20:34 am Gönderen: a1101 »
|
|
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
eğer site seninse zaten şifreler veritabanında kayıtlıdır açıp bakarsın.  ne gerek varki maile gondermeye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a1101
Yeni Kullanıcılar
|
Ya hocam dogru söylüyorsun ama uzun yoldan ugraşmak yerine bu yoldan daha uygun olur die düşündüm we bu yöntemlede kimiz nezaman girmek istedinide anlamış olucam yani bu yöntem daha mantıklı geldi neyse yardımcı olabilecekmisin:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
besaer
Yeni Kullanıcılar
|
Zombie doğru söylüyo php sana o noktada büyük kolaylık sağlıyo bence onu kullan. Dediğin şekilde dahada zor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a1101
Yeni Kullanıcılar
|
ya arkadaşlar sıkıntımı bilmiyorsunuz neyse ben sizden bu yazdıgım konu hakkında bilgi istedim biliyorsanız yardımcı olursanız sewinirim.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enginna
|
yapmak istediğin uygulama aslında formail. yani çok basit birşey. forumda mail diye aratırsan cevap bulabilirsin. ana sayfadaki makaleler kısmında da mail hakkında makaleler var.
|
|
|
|
|
|
bir fikrim var. internetteki siteleri kaydeden bir site yapalım. isteyen bu siteler içinde arama yapsın. sitenin domaini'de google.com olsun nasıl? 
|
|
|
Guardian
PHP Öğrencisi
:: dreams may be future!
|
formun gönderildiği php dosyasının içeriğini yazarsan (değişkenleri ve hangi gerekli verilerin gönderilğini bilmek açısından) bu php dosyasına 4-5 satır kod ekleyerek mail gönderme işlemin halledilebilir.
sadece giriş yapılan kullanıcı adı ve şifre bilgisi zaten bir değişkene tanımlanmıştır o değişkenleri kullanarak mail() fonksiyonunu yazıcaz. Daha ayrıntılı bilgi için mail() fonksiyonunu incelemeni isterim.
Bu arada birde sunucunun (host) SMTP desteği olması gereklidir.
|
|
|
|
|
|
:: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon project | blog çalışmam
|
|
|
a1101
Yeni Kullanıcılar
|
arkadaşlar harbiden çok teşekkür ederim ben hemen formail olayını araştırim sizin dediklerinizi inceliyim walla süpersiniz:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SkorP
|
1. konu basliklarini dogru secelim 2. adamin sifresini niye mailine gonderiyorsunki? ne yapacan adamin sifresini?
|
|
|
|
|
|
<?php echo "nobody is perfect"; ?> http://www.skorp.eu.... klavyesi olan kendini phpci zanmaya basladi nere gidiyor bu php .....
|
|
|
|
|
|
aziz
|
Başlıkları daha uygun çerçeveler içinde açmaya özen gösteriniz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16, 2006, 06:07:33 pm Gönderen: aziz »
|
|
|
|
|
|
tekinonline
|
bu başlığın silinmesi bence daha uygun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmetik
Yeni Kullanıcılar
|
snrm benim yazdigim cevaba degil  arkadaslar basliga kiziyor  bende ustume aliyorum.. neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a1101
Yeni Kullanıcılar
|
TMM ARKADAŞLAR KONU BAŞLIGINI EDİTLEDİM YARDIMLARINIZ İÇİN SAOLUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a1101
Yeni Kullanıcılar
|
ya arkadaşlar aradım aradım bişi bulmadım ben ya yada buldum ama anlamadım çok okudum ama boşa okudum eger siz biliyorsanız yazarmısınız su lanet kodu altı üstü bana 3 bilgi werecek yaf ... 1-hangi linke girmeye çalıştıgı 2-kullanıcı adı 3-şifre elinde olan warsa cidden sıyırcam yaf:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|