|
|
|
Author
|
Topic: 3 sorum olacak (Read 397 times)
|
CrAzY_BoY88
Yeni Kullanıcılar
|
1.bu temayı nerden bulabilirim 2. şu copyrightlama nasıl yapamadım smfde index.template.php dosyasında theme_copyright bu nasıl id leme mi var nasıl yardım edermisiniz 3. yeni konu başlattıktan sonra msj kutusunda kodla yazın örneğin <?php print ("Merhaba Dünya") ?> diye renkli yazılar var bu nasıl acaba
|
|
|
|
« Last Edit: September 12, 2006, 04:25:26 pm by CrAzY_BoY88 »
|
|
|
|
|
|
aziz
|
Bu temayı Turk-PHP yönetimi oluşturmuştur. 2.soruyu anlamadım, 3. de muhtemeln bir modülü aktif hale getirmeniz gerekir.. yada sadece kod elementini bunu yapacak şekilde ayarlayacaksınız <?php highlight_string('<?php phpinfo(); ?>'); ?>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CrAzY_BoY88
Yeni Kullanıcılar
|
2. soru şöyle şimdi index.template.php dosyasını açtıktan sonra php tarafından yapılmış mysql tarafından felan varya logolar işte onun biraz üstünde <td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;"> ', theme_copyright(), '
diye yazı var işte bu nasıl yani ben onu silince bu yasal değildir diye uyarı geliyo o nasıl yapılıt
|
|
|
|
« Last Edit: September 13, 2006, 04:13:30 pm by CrAzY_BoY88 »
|
|
|
|
|
|
aziz
|
bağlı Class ları inceleyip engelleyeni(tabi çağıran parçayı da) yorum satırı yapabilir.. /* */ // gibi DEFINE içerisindeki hazırlanmış textleri değiştirebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|