Merhaba arkadaşlar bir textbox var bir buton birde checkbox text kutusunda değişiklik yaptığımda ve butona bastığımda checkbox işaretlenecek... Bunu textin onchange olayıyla bir fonksiyona gönderip fonksiyonda checkbox'ı nasıl işaretlerim... ÇOOOOOOOOK ACCİLLLLLLLL Şimdiden çok sağolunyardımlarınız için
« Son Düzenleme: 08, 2006, 07:29:22 am Gönderen: freehatice »
Şimdi bu textboxta değişiklik yaptığımızda ve butona bastığımızda checkbox'ı işaretler mi? Yalnız burda değşiklik yapmadan butona bastığımızda checkbox işaretlenmiyecek!!!!!!!
o zaman bunu yap bu daha mantıklı <form name="form" action="sayfa.php" method="post"> <input type="checkbox" name="checkbox"> <input type="text" onKeyDown="document.form.checkbox.checked=true;"> <input type="button" onClick="this.form.submit();" value="git"> </form> ama yazıp tekrar silince check kalkmıyor uğraştım olmadı fazla zorlamadım bende
Sayfada hata veriyo anlayamadım Şunları belirteyim bu checkbox ve textbox ekrana bir dizinin elemanları kadar çıkıyor... While döngüsüyle ; checkbox'ın bir id ve birde name i var hangsini kullanıyım? <input type=checkbox id=ab<?=$cnt_checkbox++?> name="cid[]">