Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
19, 2008, 02:33:20 am
42875 Mesaj 8121 Konu Gönderen: 17992 Üye
Son üye: manyaq qarizma
Turk-Php.Com Forum  |  Turk-PHP  |  Makale İstekleri ve Yorumlar  |  Download Sistem Mantığı « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Download Sistem Mantığı  (Okunma Sayısı 1002 defa)
Nintendo
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Download Sistem Mantığı
« : 13, 2006, 10:07:49 am »

Öncelikle arkdaşlar herkese selam diyerek ve iyi günler temennisi ile başlıyorum benim isteğim arkdaşlar

Bir Download Site mantığı bunu nasıl oluşturabilirim.

- Kategorilendirme                                    - Program Ekleme Forumundaki Bilgileri Mysql'e Kayıt Edilmesi

- Hit Sayacı                                            - Program Bilgilerini Ekrana Bastırmak

- Editor ve Admin Paneli ( Onaylama vs..) -Haberler ve Makale Sistemi ve Anket

- Haftanın Popüleri                           vss bu tarzda nasıl yapıalbilir asıl sorun bence onaylama vs... kısmı
Guardian
PHP Öğrencisi
*

:: dreams may be future!

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Download Sistem Mantığı
« Yanıtla #1 : 14, 2006, 11:01:53 pm »

İlk önce bir yerden başlamak gerekir. Hata yaptığın yerde sorabilirsin, fakat bu yaptığın tamamen hazırcılık gibi geliyor bana. Sakın yanlış anlama fakat böyle bir sistem yapmak için ilk önce biraz tecrübeye ve bilgiye ihtiyaç var, bilgisi ve tecrübesi olan insan böyle sormaz, derki ben şunu yapmaya çalıştım fakat şurada bir sorun var.

Bu açıklamamı sadece bu şekilde yardım bulamayacağını, ilk önce taşın altına elini sokup biraz fedakarlık göstermen gerektiğini düşündüğümden yazdım.

kolay gelsin.

:: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin..
:: samkon project | blog çalışmam
HIRCA
Yeni Kullanıcılar
*

İhtiyar Genç

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Download Sistem Mantığı
« Yanıtla #2 : 15, 2006, 03:35:14 am »

bende bir download sitesi açıyorum yakın zamanda o zaman anlatacam Smiley adım adım ilk oalrak tasarımı yap sen programlamayı yavaş yavaş yaparsın eğer php den çok uzaksan bilmem ben acemi ile orta düzey biri olduğunu varsayıyorum. neyse açıklarım vaktim de yok özr.

Hırca Alçak Gönüllü Demek Ama Ben Hiç Alçak Gönüllü Değilim Galiba Soyuma Karşı Mı Çıkıyorum Neyim? :S

TurkBetik- Mail iletisim@turkbetik.com-
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.