komd
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar elimde 100 ü aşkın 800x600 pixel resim var. bunları 180x135 pixele küçültmem gerekiyor. Bildiğiniz bi program var mı resimlerin bulunduğu dosyayı gösterip hepsini istediğim boyuta çevire bilecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aziz
|
bildiğim bir programlama var  php ile döngü yardımı ile bunu gerçekleştirebilirsiniz... forumda gd , thumb diye aratırsanız yardımcı olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
selamlar,
daha öncede yazdım witkey.wordpress.com adresinde Thumbnail Creator adındaki fonxion işinizi görecektir
İyi calısmalar, Onur Yerlikaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
komd
Yeni Kullanıcılar
|
php yöntemiyle istemiyorum windows programı olursa daha iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcwebteam
|
o halde adobe photoshop kullanın. file->automate->web photo gallery açılan pencerede Source image kısmında bulunan browse butonuna basarak orjinal resimlerin bulunduğu dizin altında destination butonundan oluşacak dosyaların dizinini seç options kısmında thumbnails seçimini yaparsan sağdaki ok butonuna basarsan o senin yerine yapacaktır ufaltmaları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
FastStone Photo Resizer adında ücretsiz bir yazılım var ve mükemmel iş görüyor. Ayrıca toplu resim boyutlandırma dışında pek çok özelliği var. Kesinlikle tavsiye ederim. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm adresinden download edebilirsin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
FastStone Photo Resizer adında ücretsiz bir yazılım var ve mükemmel iş görüyor. Ayrıca toplu resim boyutlandırma dışında pek çok özelliği var. Kesinlikle tavsiye ederim. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm adresinden download edebilirsin. program ücretli lütfen yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
:S Arkadaşın verdiği link ev kullanıcıları için ücretsiz... No Adware No Spyware Free for Home Users
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
Evet haklısın raincu. Yanlış bilgi vermeyelim. Program ev kullanıcıları için tamamen ücretsiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Furstlip
|
Irfan view da kullanılabilir bu işlemler için. Görüntüleme programı asıl amacı olmasına rağmen thumbnailler oluşturmaktan başka işlemlerde yapıyor ve türkçe desteğide var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyq1
|
Irfan view da kullanılabilir bu işlemler için. Görüntüleme programı asıl amacı olmasına rağmen thumbnailler oluşturmaktan başka işlemlerde yapıyor ve türkçe desteğide var.
Evet katılıyorum 1 numara program. Bir kaç ayarla istediğiniz gibi küçültebiliyor resmi.
|
|
|
|
|
|
Übkgkdd.
|
|
|
|
Furstlip
|
Evet katılıyorum 1 numara program. Bir kaç ayarla istediğiniz gibi küçültebiliyor resmi. Bir numaralı bir program olduğu doğru ve ücretsiz olduğunu yazmayıda unutmuşum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|