Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 09, 2008, 06:11:36 am
42749 Posts in 8091 Topics by 17932 Members
Latest Member: codder
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  Pikatel USB modemi yeniden kuramıyorum « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Pikatel USB modemi yeniden kuramıyorum  (Read 1053 times)
uman
Yeni Kullanıcılar
*

View Profile
Pikatel USB modemi yeniden kuramıyorum
« on: December 13, 2005, 10:37:24 am »

SLM ARKADAŞLAR,

Herkese katkılarından dolayı teşekkürler...

Benim bir sorunum var konu biraz karışık: Pikatel USB modem kullanıyorum. Geçen gün internete giremedim; modemi kaldırıp yeniden yüklemek istedim ancak, programı kaldırırken bilgisayar kapandı, muhtemelen düzgün kaldırılamadı. Tekrar girdiğimde modem ikonunu ve dosyalarını göremedim, yüklemek istediğimde CD'den "dosya yüklü önce dosyayı kaldırın" gibi bir uyarı çıktı. Aygıt yöneticisinde GlolbeSpan Class (modem)'i görüyorum ama aktif et/kaldır seçenekleri de işe yaramıyor. Tüm bu uygulamaları güvenli kip'te tekrar denedim. Ama olmuyor işte. Bilgisayarı formatlamaktan başka yol kalmadı galiba. Ancak resimler, videolar falan bir hayli uğraştıracak dosyaları CD'lere yedeklemek...
Kısacası formatlamadan modemimi yeniden kurabilir miyim? Bu konuda fikri olan ve yardım edebilecek bilgisi olan varsa lütfen...

Teşekkürler
Witkey
Guest

Email
Ynt: Pikatel USB modemi yeniden kuramıyorum
« Reply #1 on: December 14, 2005, 11:24:56 am »

Tabi Kayıt defteri'nden modemle ilgili bilgileri ve Normal bulunan dosyalarını sılın ve yenıden yükleyin.
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: