|
Oytun Tez
|
Merhabalar, Ben yazacam, ama utandım şimdi sadece kendi adresimi yazmaya  O yüzden, buraya hepimiz kendi web blog yada site adreslerimizi yazalım.. Şöyle toplu olarak dursun bir. Benimki : http://www.remuslupin.us.tp [Şöyle biraz kabarsın yazdıklarım, daha sonra elimdeki hostlardan birine aktaracağım normal domain ile.. Şimdilik bu.]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14, 2006, 11:55:30 am Gönderen: Oytun Tez »
|
|
|
|
|
|
php_class
|
eğer yaptığımız siteleri diyorsan en başta bunu verebilirim www.ihaleilan.net bunun dışında kendime bir portal site yapıyorum oda bitince yazarım buraya
|
|
|
|
|
|
I CRAZY ABOUT <? p <> h <> p ?>
|
|
|
|
Oytun Tez
|
Farketmez.. Ne var ne yok sizinle ilgili yazın işte :=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
Bu tür siteleri ayrı bir bölümde toplasak olmaz mı? Yani yöneticiler Site Tanıtımları diye ayrı bir alt başlık açsalar diyorum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oktay
|
Şu anda öyle bir bölüm açabileceğimizi sanmıyorum. Çok kısa zamanda reklam/spam olayına döneceğinden çekinirim.
oktay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburhan
|
Aslında yapılamaz diye birşey yok. "Mesaj sayısı 50'nin veya 100'ün üstünde olanlar sadece bu foruma yazabilir" diye bir kural getirebiliz. Bu durumda önüne gelen site tanıtımı yapamaz. Bu benim fikrim. Sen açamayız diyorsan buna saygı göstermekten başka birşey yapabileceğim yok tabii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
Bu,mesaj sayısı 100ü geçenler reklam/spam yapamaz mı demek 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29, 2006, 09:02:18 am Gönderen: GaziMarşı »
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
Eğer kişinin websafasıyla.. Ki çoğu sitelerde kimin tarafından yapıldıgı kime ait oldugu yazıyor. Kontrol edilebilir ve sadece onlara izin verilebilir.. Gerisi bende önemsiz.. Cogu sıteye bakmadan gecıyorum bile. Ayrıca acıklama bıldırmeyen baslıklarda buna dahil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SToRaGe88
Yeni Kullanıcılar
mynette siteye hazır şablon nasıl eklenir!!!!!!!!!
|
SELAM ARKADAŞLAR YİNE NASULSUNUZ :p:p: İHİHİHİ BİRAZDA MUHABBET EDEK YAW
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
oktay haklıymış 
|
|
|
|
|
|
ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
|
|
|
|
|
|
raincu
|
|
|
|
|
|
|
ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
|
|
|
|